Skip to main content

Het Babor-Paasei is een echte traditie. Ja, wij houden enorm van tradities! Het zorgt voor een houvast, het geeft zekerheid en je verlangt reikhalzend naar die mooie momenten van het leven. Zeker in deze tijden waar ons leven overheerst wordt door andere zorgen. Gelukkig kan je rekenen op Babor, met het paasei bieden wij jou een rots in de branding.

Ook dit jaar heeft de paashaas een twee weken ampullenkuur voorzien voor jouw stralende huid. De 14 ampullen laten jouw huid twee weken lekker lang bijkomen van de dagelijkse stress met werkzame ingrediënten die opbouwen, beschermen en verstrakken!

Wat zijn ampullen?

Babor ampulle

Een ampulle is een glazen flesje en bevat een hoog geconcentreerde vloeistof. Het glazen flesje is gemaakt uit 1 geheel. Dit heeft 2 voordelen: het werkt uiterst hygiënische en er hoeven geen conserveringsstoffen gebruik te worden. Een ampulle is daarom ook bedoeld om in 1 keer te gebruiken. De volledige inhoud is ruim voldoende voor gelaat, hals én decolleté.

Wat is het nut van een ampulle?

Babor ampullen geven altijd een instant effect en werken direct. Ze bevatten hoogwaardige werkstoffen die voor elk huidtype en huidconditie te gebruiken zijn. Daarom vraag je best raad aan een Babor huidexpert welke ampullen het meest geschikt is voor jou op dit moment.
Ampullen zijn geschikt als kuur of voor een optimaal resultaat tijdens een gelaatsverzorging in het instituut en – of als naverzorging thuis. Ook al met één ampulle geef je je huid een echte beauty-boost.

De ampullendoosjes bevatten 7 ampullen zodat je gedurende een week op 1 specifiek huidoplossing kan werken. Wil je meer stevigheid? Wil je onzuiverheden en irritaties tegengaan? Ben je op zoek naar een oplossing voor je droge huid? Heeft je huid momenteel een doffe uitstraling? Geen nood, Babor heeft meer dan 20 verschillende beauty-boosters om jouw huid effectief en langdurig in goede conditie te houden en te verbeteren.

Ben je nu paniekerig aan het denken: moet dit nu echt élke avond? In theorie zou dit de beste keuze zijn voor je huid, maar we zijn realistisch dat het niet elke avond lukt. Maar wees gerust, er zijn ook snellere manieren waarbij u zich toch nog een goede verzorging bied op een kortere tijd. Gelukkig!

Wat is het verschil tussen een serum en een ampulle?

Beiden ondersteunen je dagelijkse beauty-routine. Het verschil zit hem hoofdzakelijk in de concentratie van hoog gedoseerde werkstoffen.

  • Een serum zit meestal in een flesje met een pipetje, gebruiken. Een ampul is een klein glazen flesje en bevat 2ml pure actieve werkstoffen. Het flesje breek je open en de werkstoffen zijn voor éénmalig gebruik.
  • Een serum gebruik je dagelijks, een ampulle gebruik je in een kuur van 3 tot 5 weken, een aantal keer per jaar.
  • Een serum is ongeveer 3x geconcentreerder als een verzorgingscrème en een ampulle is ongeveer 8x sterker.
  • Met een serum doe je ongeveer 4 weken met hetzelfde product, met ampulle kuur gebruik je iedere week een ander soort ampulle waardoor je doelgerichter kunt werken.
Babor Beauty Paasei

Hoe gebruik je een ampulle?

Een ampulle is bedoeld als extra verzorging in je dagelijkse routine, je gebruikt het na de reiniging en onder een dag- of nachtcrème. Je werkt deze vloeibare vloeistof in de huid met pompende en tokkelende bewegingen. De volledige 2 ml mag verdeeld worden over het gelaat, hals en decolleté zodat deze in 1 keer volledig wordt opgebruikt. Als eenmaal het flesje geopend is, gebruik je het in 1 keer op. Als er te lang zuurstof bij komt verminderd het de werking.

Ampulle therapie

Het is aan te raden om ampullen altijd in kuur te gebruiken. Je kiest best voor een 3 tot 5 weken. Onze huid vernieuwt elke 3 à 4 weken. Daarom is het belangrijk dat de kuur minstens een 3-tal weken duurt zodat alle actieve werkstoffen opgenomen heeft.

Rond pasen brengt Babor ieder jaar “een paasei” uit. Dit is een ampulle kuur van 14 dagen. Deze ampulle kuur gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen en ondersteunt het herstel van de huidcellen. Met deze intensieve kuur geef je je huid waardevolle werkstoffen die opbouwen, beschermen en verstevigen.

De 14-daagse ampullen kuur is werkt in op 3 huidverbeteringsaspecten:

  • Hydratatie – huidherstel
  • Versteviging – huidopbouw
  • Bescherming – uitstraling

Het Babor Paasei, de limited edition 14 daagse ampullen kuur.

Wist je dat

Eerst water – de rest komt later!

Tijdens elke kuur is het verstandig om te beginnen met hydratatie. Daarom starten we ook met het Babor paasei met de hydra plus ampullen. Dit is een echte vochtkick voor je huid. Het bevat een plantaardige moisturizer en hyaluronzuur. Hierdoor houden je cellen makkelijker vocht vast. Deze hydratatie ampullen geven je huid al onmiddellijk een frisse uitstraling. Daarnaast zorgt hydratatie er ook voor dat de actieve werkstoffen goed opgenomen worden. Vergelijk het met de planten in de tuin. In een droge ondergrond zullen de planten niet goed groeien omdat ze geen voedingsstoffen uit de bodem kunnen halen. 

Met zijn op elkaar afgestemde ampullen is het een prachtig geschenk voor jezelf, je moeder, je beste vriendin… Ze krijgen niet alleen een stijlvol ei, maar ook een verzorgingsproduct dat de eerste sporen van huidveroudering bestrijdt en het herstel van de cellen ondersteunt.

Het resultaat: een lentegevoel voor de huid! Reserveer nu jouw Babor-Beauty-Paasei.

Leave a Reply