Welkom bij Body Wave!

Heerlijk ontspannen, in top vorm geraken en jezelf graag zien. Daar gaan wij bij Body Wave elke dag opnieuw voor. Health, Beauty, Wellness en Mind staan hier centraal. In ons afslankcentrum kan je terecht voor afslankbehandelingen, ontspannende massages, total-body workouts, gelaatsverzorgingen en veel meer. Alles om je goed in je vel te voelen en te stralen als nooit tevoren. ✨

Boek online jouw afspraak

Het Body Wave team

Tinneke

Kinesiste

Een gezond lichaam in een gezonde geest.
Het duurde een tijdje vooraleer ik besefte dat beweging niet de enige ‘keys’ tot een gezond leven zijn.
De tandem beweging en voeding ontdekte ik al vroeg. Als enige sportieveling in een gezin van onsportieven zag ik als kind al snel de gevaren van een inactief leven. Hierdoor geprikkeld ging ik op zoek naar manieren om mensen te helpen. Ik volgde een opleiding gezondheidstherapeut en voelde dat ik meer wilde. Dat werd terug voltijds studeren: kinesitherapie.
Maar door de jaren heen besef ik maar al te goed dat het mentale goedgevoelen ook een enorme rol speelt.
Ik ben zo gelukkig dat ik al die componenten nu kan aanbieden bij Body Wave. Het voelt compleet. En nee hoor, je hoeft niet het totale plaatje te volgen. Laten we gewoon kijken waar je je op dit moment het best bij voelt.

Anouk

Schoonheidsspecialiste – huidexpert

Al van kinds af aan zorg ik graag voor andere mensen. Mensen mooi maken dat is wat ik altijd al wilde doen. Mijn opleiding schoonheidszorgen was al snel gekozen. Na mijn specialisatie jaar wellness kon ik beginnen bij Body Wave waar ik vooral begon als masseuse. Meer en meer proefde ik van het beauty aspect, gelaatsverzorging. Daardoor heb ik steeds meer interesse gekregen in de huid, ons grootste orgaan. Huidverbetering is mijn passie geworden, steeds nieuwe technieken en werkstoffen houden me getriggerd om te blijven bijleren. Mensen laten stralen en tot rust laten komen door mijn handen en producten is toch wel de grootste voldoening die ze mij kunnen geven.

Julie

Schoonheidsspecialiste

Vanaf mijn kindertijd heb ik altijd aangekondigd, “Als ik later groot ben, word ik masseuse of een boerin.” Het is snel wel duidelijk geworden dat ik eerder potentiele gouden handen heb, dan groene vingers. Een 10-tal jaar heb ik in wellness ondernemingen gewerkt als gedreven masseuse, hetgeen waar ik goed in ben. Ik hou van menselijk contact, mensen op hun gemak stellen, verzorgen & van kop tot teen doen ontspannen.
Lang dacht ik dat dit voor mij de enigste manier was om personen te helpen goed voelen. Tot wanneer ik Body Wave & mijn huidige collega’s leerde kennen. Hier ben ik op meerdere, verschillende passies gestoten, die mij niet alleen als schoonheidsspecialiste maar ook als persoon doen groeien.
Ik heb mij eindelijk kunnen verdiepen in de nauwkeurige werking van de huid & wat kan helpen tegen allerlei kwaaltjes of gewoon mensen ondersteunen zodat ze zich goed voelen in hun vel.
Een gezonde levensstijl, wat je nodig hebt & kan doen om een vitaal lichaam te hebben & dat te combineren met een sociaal bestaan, want ik wil vooral gelukkig zijn.

Wat We Doen

Health

Tijd om afscheid te nemen van ongezonde en mislukte diëten. Bij Body Wave gaan we voor een persoonlijke aanpak. We kijken samen naar wat jouw lichaam nodig heeft en ondersteunen je van begin tot eind. Geen strenge controles, maar gesprekken over hoe het met je gaat. Samen werken we aan een gezonde relatie met voeding en jezelf.

Beauty

Jouw natuurlijke schoonheid de kans geven om volop te stralen? Bij onze beauty behandelingen staan zuiverheid en puurheid centraal. Met niet invasieve schoonheids- behandelingen maken we komaf met lijntjes, oneffenheden en onzuiverheden. We verbeteren de conditie van je huid terwijl jij heerlijk ontspant en geniet van je behandeling.

Wellness

Jezelf trakteren op een heerlijke ontspannende massage of sauna, dat is pas genieten! Je spieren op de juiste plaats, je huid heerlijk zacht… me-time kan enorm deugd doen. Een aroma massage, lichaamspeeling of gewoon even compleet relaxen in onze privé infrarood sauna? Onze schoonheidsspecialisten staan voor je klaar.

Mind

Of je nu komt voor onze diëtiste, voor een afslankbehandeling, gelaatsverzorging of massage, jouw mentale gezondheid staat hier centraal. Body Wave is een safe space waar jij terecht kan om al je zorgen even te  vergeten. We ondersteunen je van begin tot eind, maken tijd voor jou én bieden een luisterend oor. Je bent altijd welkom!

Wat kan je van ons verwachten?

Persoonlijke Begeleiding

Met 19 jaar ervaring in health, beauty, wellness en mind kan je bij Body Wave rekenen op een persoonlijke begeleiding. Al onze medewerkers beschikken over de nodig expertise om jouw professioneel te begeleiden en behandelen.

Individueel Programma

Of je nu wil afvallen, spieren opbouwen, plaatselijk contouren verfijnen; het kan allemaal! We volgen geen standaard schema maar maken een programma op jouw maat. Zo bouwen we samen aan een gezonde relatie met voeding en jezelf.

Snel & Blijvend Resultaat

Geen tijd om te sporten of om gezond te koken? Laten we samen is kijken hoe jij in je beperkte tijd toch ruimte kan vrijkomen voor jezelf. We zoeken samen naar doeltreffende oplossingen zodat jij kan genieten van snelle resultaten die je op lange termijn behoudt.

Luxueuze Omgeving

Wanneer je bij ons binnenwandelt wordt je overvallen door een zen gevoel. Hier vergeet jij even al je zorgen! Door de ontspannende sfeer en met onze oprechte glimlach wordt je ontvangen en verder geholpen. Jouw mind en body staan hier altijd centraal!

Onze slimme aanpak voor een doeltreffend en langdurig resultaat!

Goed Gesprek

Via een kennismakingsgesprek gaan we op zoek wat jij en jouw lichaam nodig hebben. 

Planning

We stellen samen een planning op om jouw doelen te behalen, die passen in jouw levensstijl met duurzaam resultaat.

Start

Je gaat van start om een betere relatie met voeding en jezelf te bereiken. Via ons traject ondersteunen we je van begin tot eind.

Evaluatie

Via gesprekken bekijken we je vooruitgang. Geen strenge controles, wel een check-up met een liefdevolle duwtje in de rug.