Wie zijn wij?

Tinneke

Kinesiste

Een gezond lichaam in een gezonde geest.
Het duurde een tijdje vooraleer ik besefte dat beweging niet de enige ‘keys’ tot een gezond leven zijn.
De tandem beweging en voeding ontdekte ik al vroeg. Als enige sportieveling in een gezin van onsportieven zag ik als kind al snel de gevaren van een inactief leven. Hierdoor geprikkeld ging ik op zoek naar manieren om mensen te helpen. Ik volgde een opleiding gezondheidstherapeut en voelde dat ik meer wilde. Dat werd terug voltijds studeren: kinesitherapie.
Maar door de jaren heen besef ik maar al te goed dat het mentale goedgevoelen ook een enorme rol speelt.
Ik ben zo gelukkig dat ik al die componenten nu kan aanbieden bij Body Wave. Het voelt compleet. En nee hoor, je hoeft niet het totale plaatje te volgen. Laten we gewoon kijken waar je je op dit moment het best bij voelt.

Anouk

Schoonheidsspecialiste – huidexpert

Al van kinds af aan zorg ik graag voor andere mensen. Mensen mooi maken dat is wat ik altijd al wilde doen. Mijn opleiding schoonheidszorgen was al snel gekozen. Na mijn specialisatie jaar wellness kon ik beginnen bij Body Wave waar ik vooral begon als masseuse. Meer en meer proefde ik van het beauty aspect, gelaatsverzorging. Daardoor heb ik steeds meer interesse gekregen in de huid, ons grootste orgaan. Huidverbetering is mijn passie geworden, steeds nieuwe technieken en werkstoffen houden me getriggerd om te blijven bijleren. Mensen laten stralen en tot rust laten komen door mijn handen en producten is toch wel de grootste voldoening die ze mij kunnen geven.

Charlotte

Diëtiste

Voeding is altijd een passie van me geweest. Terwijl andere kinderen met poppen speelden, kookte ik allerlei gerechten samen met m'n papa.
Hij leerde mij een bechamelsaus, confituur en vele andere gerechten maken.
De keuze om later voedings- en dieetkunde te gaan studeren was snel gemaakt. Na deze studie heb ik me nog gespecialiseerd in sportvoeding en diabetes.
Er is tegenwoordig zoveel informatie te vinden online, maar wat is juist en wat niet? Welke diëten werken nu echt, en welke trends en hypes vermijd je liever?
Ik ben hier steeds te vinden voor correcte informatie omtrent voeding en jou te motiveren hiermee aan de slag te gaan.
Mijn kick? Jou helpen een betere en gelukkigere versie van jezelf te maken.

Tessa

Massagetherapeute – schoonheidsspecialiste

Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken, masseren is echt een passie voor mij!
Vroeger was ik altijd al bezig met sport vnl. basket, lopen, skeeleren,...
Ik was altijd geïnteresseerd met alles dat in verband stond met de spieren in het lichaam.
Ik leidde altijd mijn team in het stretchen, opwarming, coolingdown, zodanig dat wij goede sportprestaties konden leveren met zo weinig mogelijk blessures.
Zo ben ik begonnen met sportmassages en verder met verschillende opleidingen mij bezig gehouden tot op de dag van vandaag.
Om meer ervaring te krijgen in het masseren heb ik 4jaar lang met 2 verschillende voetbalteams gaan masseren om zo meer kennis op te doen.
Met al die ervaringen in massages wil ik graag zoveel mogelijk mensen helpen hun pijnklachten te verminderen en/of op te lossen door middel van massages.

Julie

Schoonheidsspecialiste

Vanaf mijn kindertijd heb ik altijd aangekondigd, “Als ik later groot ben, word ik masseuse of een boerin.” Het is snel wel duidelijk geworden dat ik eerder potentiele gouden handen heb, dan groene vingers. Een 10-tal jaar heb ik in wellness ondernemingen gewerkt als gedreven masseuse, hetgeen waar ik goed in ben. Ik hou van menselijk contact, mensen op hun gemak stellen, verzorgen & van kop tot teen doen ontspannen.
Lang dacht ik dat dit voor mij de enigste manier was om personen te helpen goed voelen. Tot wanneer ik Body Wave & mijn huidige collega’s leerde kennen. Hier ben ik op meerdere, verschillende passies gestoten, die mij niet alleen als schoonheidsspecialiste maar ook als persoon doen groeien.
Ik heb mij eindelijk kunnen verdiepen in de nauwkeurige werking van de huid & wat kan helpen tegen allerlei kwaaltjes of gewoon mensen ondersteunen zodat ze zich goed voelen in hun vel.
Een gezonde levensstijl, wat je nodig hebt & kan doen om een vitaal lichaam te hebben & dat te combineren met een sociaal bestaan, want ik wil vooral gelukkig zijn.

Wat We Doen

Health

We stellen een persoonlijk voedingsplan op, zorgen voor behandelingen die uw probleemkilootjes direct aanpakken en motiveren u de hele tijd om het afslanken vol te houden.

Beauty

Bij al onze schoonheids-behandelingen en producten staan zuiverheid en puurheid centraal. Door uw huid grondig te reinigen en te verzorgen, geven we uw natuurlijke schoonheid volop de kans om te stralen.

Wellness

En waarom zou u zich niet eens trakteren op een heerlijke massage of saunabeurt? U wéét dat u straks heerlijk verfrist weer vertrekt. Met een huid die lekker zacht aanvoelt na een ontspannende massage en met spieren die weer helemaal op de juiste plaats zitten.

Therapeutic Massage

Elk lichaam is anders.

Met een zachte touch of stevige krachtige druk zoekend naar blokkades en spanningen. Door de  bloed-, lymfe- en energiebanen volop te laten stromen, kom jij terug helemaal in balans.

Wat kan je van ons verwachten?

Persoonlijke Begeleiding

Het maakt niet uit dat je niet weet wat je moet doen. Met onze 17 jaar ervaring en constante bijscholing staan wij klaar om jou te begeleiden.

Individueel Programma

Je wil afvallen? Je wil strakker, steviger en krachtiger worden? Je wil vol zelfvertrouwen stralen? Het kan allemaal! Bij het opstellen van jouw programma houden we rekening met jouw doelen, medische voorgeschiedenis en voorkeuren.

Snel & Blijvend Resultaat

Je hebt niet veel tijd en wil resultaat op lange termijn? Wij gaan samen op weg met al dan niet een combinatie van juiste voedings- en trainingsmethodes en doeltreffende behandelingen… for your body – your mind & your soul ;).

Luxueuze Omgeving

Hier wordt je als mens met de glimlach voortgeholpen in een uniek, sfeervol en rustig kader. Bovenop onze discrete aanpak zorgt dit voor een relaxe totaalbeleving.

Onze slimme aanpak voor een doeltreffend en langdurig resultaat!

Goed Gesprek

Planning

Start

Permanente evaluatie