Skip to main content

Welkom bij Body Wave!

Heerlijk ontspannen, in top vorm geraken en jezelf graag zien. Daar gaan wij bij Body Wave elke dag opnieuw voor. Health, Beauty, Wellness en Mind staan hier centraal. In ons afslankcentrum kan je terecht voor afslankbehandelingen, ontspannende massages, total-body workouts, gelaatsverzorgingen en veel meer. Alles om je goed in je vel te voelen en te stralen als nooit tevoren. ✨

Boek online jouw afspraak

Het Body Wave team

Tinneke

Kinesiste

Het verhaal van Body Wave begint bij kinesiste Tinneke. Met een passie voor voeding en beweging staat ze elke dag met een glimlach klaar om mensen te enthousiasmeren en te motiveren om in beweging te komen.

“We zien een shift dat mensen mentaal veel sterker worden. Meer daadkracht, meer focus en zelfverzekerder in het leven staan. Dat vind ik fantastisch.”

Met een focus op Food, Mind en Body wil ze de innerlijke kracht naar buiten laten komen en je doen stralen als nooit tevoren. Daar doet ze het voor.

Mensen helpen in hun groeiproces naar zichzelf graag leren zien en leren genieten van het leven is wat ze met Body Wave elke dag opnieuw wil bereiken.

diëtiste Body Wave Antwerpen Pimp Your Health afslankprogramma

Chiara

Gediplomeerd diëtiste - bewegingsbegeleiding

Als diëtiste bij Body Wave ondersteunt Chiara je bij jouw zoektocht naar een gezonde relatie met voeding en jezelf. Ze ontdekte haar passie voor gezonde voeding en het helpen van mensen tijdens haar studies. Cliënten helpen door vrede te vinden met zichzelf en voeding vindt ze enorm belangrijk.

“ Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is wat ik mensen bij Body Wave wil aanleren.”

Hiervoor ontwikkelde ze samen met Tinneke en Tanoë het ‘Pimp-Your-Health traject’. Een op maat gemaakt traject dat draait om een gezond gewicht, een stressloze omgang met voeding en het opbouwen van een gezonde levensstijl.

Naast Body Wave vind je Chiara in de natuur op wandel of genietend op restaurant.

Body Wave Antwerpen Schoonheidsspecialiste Julie

Julie

Schoonheidsspecialiste

Julie is schoonheidsspecialiste bij Body Wave. Ze verwent graag en brengt mensen graag volledig tot rust.

“Het leven moet altijd heel snel gaan. Veel mensen hebben een ‘Time is Money’ mindset. Ik wil dat mensen bij mij tot rust komen en de pauzeknop even kunnen indrukken. Zodat ze even enkel aan zichzelf kunnen denken.”

Voor massages is ze geboren. Mensen op hun gemak brengen en laten genieten zit haar volledig in de vingers.

Daarnaast is Body Shaping door middel van Endermologie ook haar favoriete behandeling bij Body Wave.

Haar favoriete bezigheid naast haar taken als schoonheidsspecialiste? Zelf een zorgeloze dag inlassen in de spa samen met haar vriend!

Body Wave Antwerpen diëtiste Tanoë

Tanoë

Gediplomeerd diëtiste - bewegingsbegeleiding

Sinds kleins af aan is Tanoë al bezig met wetenschap, voeding en koken. Deze passies combineert ze nu als diëtiste bij Body Wave.

“Het contact met mensen vind ik zalig. Ze zien terugkomen en zien groeien bij het volgen van een traject is mijn favoriete gedeelte van werken als diëtiste bij Body Wave. Het leukste aan mijn job vind ik mensen meenemen op een pad dat voor hun bewandelbaar is. Zodat ze zich op het einde van de weg gelukkig voelen en op een leuke en vrolijke manier naar voeding kunnen kijken.”

Ze wil als diëtiste vooral aan mensen laten zien wat er mogelijk is met voeding. Niet enkel terug gelukkig worden van eten, maar ook laten zien dat diëten niet altijd moeilijk moet zijn. Met advies en een plan van aanpak op maat leert ze mensen terug genieten van voeding en zichzelf graag te zien. Dat allemaal op een duurzame manier gericht op lange termijn.

Naast het werk kan je Tanoë terugvinden op het tennisveld of bij vrienden of familie. Samen eten of samen koken doet ze het liefste.

Body Wave Antwerpen schoonheidsspecialiste Ilke

Ilke

Schoonheidsspecialiste

Al sinds haar 6 jaar wist Ilke het zeker. Ze wil van mensen verwennen haar job maken. Ze twijfelde nog even om kapster te worden, maar ging toch volledig voor haar opleiding als schoonheidsspecialiste.

“Ik ben altijd met haar en make-up bezig geweest van kinds af aan. Iedereen dat proefpersoon wou, of eigenlijk moest zijn, werd door mij in de watten gelegd.”

Gelaatsverzorgingen zoals Microdermabrasie en Microneedling met huidverbetering als gevolg zijn haar favoriete behandelingen. Maar ook massages geven en mensen volledig laten ontspannen maken haar gelukkig.

Naast graag thuis zijn met haar zoontje en bij Body Wave mensen verwennen, is ze graag creatief bezig met oorbellen en droogbloemen.

Body Wave Antwerpen Schoonheidsspecialiste

Nitjka

Schoonheidsspecialiste

Eerst wou ze prinses worden, maar uiteindelijk koos ze toch voor schoonheidsspecialiste bij Body Wave Antwerpen. Haar passie begon in de badkamer met badparels en bruisballen en groeide uit tot een studie als schoonheidsspecialiste.

Haar favoriete behandelingen zijn gelaatsverzorgingen.

“ We kunnen hier echt heel mooie resultaten mee bereiken. Vooral gelaatsverzorgingen bij mensen met een probleemhuid zoals zwarte puntjes, een droge huid… Daar kunnen we echt inzetten op huidverbetering met indrukwekkende resultaten en een stralende huid als gevolg.”

Als schoonheidsspecialiste met een specialisatie in gelaatsverzorgingen wil ze mensen laten stralen als nooit tevoren en hun zelfvertrouwen een boost geven.

Na haar werkdagen bij Body Wave gaat ze graag weg met haar gezin of zit ze gezellig thuis. Op stap gaan met vrienden laadt haar batterijen helemaal op.

Vacature Huidexperte - schoonheidsspecialisteVacature masseuse - massagetherapeute

Wat We Doen

Health

Tijd om afscheid te nemen van ongezonde en mislukte diëten. Bij Body Wave gaan we voor een persoonlijke aanpak. We kijken samen naar wat jouw lichaam nodig heeft en ondersteunen je van begin tot eind. Geen strenge controles, maar gesprekken over hoe het met je gaat. Samen werken we aan een gezonde relatie met voeding en jezelf.

Beauty

Jouw natuurlijke schoonheid de kans geven om volop te stralen? Bij onze beauty behandelingen staan zuiverheid en puurheid centraal. Met niet invasieve schoonheids- behandelingen maken we komaf met lijntjes, oneffenheden en onzuiverheden. We verbeteren de conditie van je huid terwijl jij heerlijk ontspant en geniet van je behandeling.

Wellness

Jezelf trakteren op een heerlijke ontspannende massage of sauna, dat is pas genieten! Je spieren op de juiste plaats, je huid heerlijk zacht… me-time kan enorm deugd doen. Een aroma massage, lichaamspeeling of gewoon even compleet relaxen in onze privé infrarood sauna? Onze schoonheidsspecialisten staan voor je klaar.

Mind

Of je nu komt voor onze diëtiste, voor een afslankbehandeling, gelaatsverzorging of massage, jouw mentale gezondheid staat hier centraal. Body Wave is een safe space waar jij terecht kan om al je zorgen even te  vergeten. We ondersteunen je van begin tot eind, maken tijd voor jou én bieden een luisterend oor. Je bent altijd welkom!

Wat kan je van ons verwachten?

Persoonlijke Begeleiding

Met 19 jaar ervaring in health, beauty, wellness en mind kan je bij Body Wave rekenen op een persoonlijke begeleiding. Al onze medewerkers beschikken over de nodig expertise om jouw professioneel te begeleiden en behandelen.

Individueel Programma

Of je nu wil afvallen, spieren opbouwen, plaatselijk contouren verfijnen; het kan allemaal! We volgen geen standaard schema maar maken een programma op jouw maat. Zo bouwen we samen aan een gezonde relatie met voeding en jezelf.

Snel & Blijvend Resultaat

Geen tijd om te sporten of om gezond te koken? Laten we samen is kijken hoe jij in je beperkte tijd toch ruimte kan vrijkomen voor jezelf. We zoeken samen naar doeltreffende oplossingen zodat jij kan genieten van snelle resultaten die je op lange termijn behoudt.

Luxueuze Omgeving

Wanneer je bij ons binnenwandelt wordt je overvallen door een zen gevoel. Hier vergeet jij even al je zorgen! Door de ontspannende sfeer en met onze oprechte glimlach wordt je ontvangen en verder geholpen. Jouw mind en body staan hier altijd centraal!

Onze slimme aanpak voor een doeltreffend en langdurig resultaat!

Goed Gesprek

Via een kennismakingsgesprek gaan we op zoek wat jij en jouw lichaam nodig hebben. 

Planning

We stellen samen een planning op om jouw doelen te behalen, die passen in jouw levensstijl met duurzaam resultaat.

Start

Je gaat van start om een betere relatie met voeding en jezelf te bereiken. Via ons traject ondersteunen we je van begin tot eind.

Evaluatie

Via gesprekken bekijken we je vooruitgang. Geen strenge controles, wel een check-up met een liefdevolle duwtje in de rug.