Skip to main content
Zweedse massage Antwerpen

Vind je innerlijke rust met een Zweedse massage bij Body Wave Antwerpen

Heeft jouw lichaam nood aan ontspanning? Geniet van een Zweedse massage en een heerlijk momentje me-time. Voel hoe je spieren ontspannen en de stress jouw lichaam verlaat bij Body Wave in Antwerpen. Onze masseuses ontvangen jou graag voor een relaxerende Zweedse massage en een moment helemaal voor jezelf.

Wat is een Zweedse massage?

Een Zweedse massage is de meest voorkomende en gekende massagetechniek in onze Westerse landen. Er zijn verschillende soorten Zweedse massages, maar vooral de traditionele Zweedse massage wordt vaak verkozen. Tijdens deze massage gaat de masseuse of therapeut enkel te werk met handen, vingers en eventueel knokkels om de spieren in voornamelijk je rug en benen te masseren. Bij een Zweedse massage worden er 3 basisbewegingen gemaakt:

  • Om je spieren te ontspannen worden er cirkelvormige bewegingen gemaakt van je voeten naar je hoofd
  • Voor de mobilisatie van je spieren te stimuleren zet de masseuse druk op je spieren met haar duimen of vingers 
  • Bij pijnlijke spieren wordt er gebruik gemaakt een wrijf- en kloptechniek voor compressie 

Deze massage is pijnloos en enorm ontspannend voor je lichaam en geest

Leuk weetje: de naam Zweedse massage komt van de Zweedse gymnastiekleraar: Peter Henrik Ling. Hij heeft het Zweeds Bewegingen Systeem uitgevonden. Later legde Nederlander Johan Georg Mezger de technieken van de Zweedse massage vast. 

Voordelen van een Zweedse massage

De traditionele Zweedse massage is niet voor niets zo populair. Deze massage is niet enkel ontspannend, maar ook nog is gezond! We zetten de voordelen van een Zweedse massage even voor je op een rijtje. 

  • Een heerlijk ontspanningsmoment voor je lichaam en geest
  • Je bloedsomloop wordt gestimuleerd
  • Afvalstoffen worden verwijderd uit je lichaam 
  • Knopen worden uit je spieren gehaald
  • De doorbloeding van je spieren wordt bevorderd
  • Verzuring die vastzit ter hoogte van de spieren wordt afgevoerd
  • Verlichting van gespannen en vermoeide spieren 

Kortom de Zweedse massage is de  ideale ontspanning voor je spieren na een stevige training. Het perfecte ontspanningsmoment voor een gezonde geest in een gezond lichaam! 

Wat kan ik verwachten van een Zweedse massage?

Er zal tijdens je Zweedse massage olie gebruikt worden. Je masseuse zal ook vragen je kleding te verwijderen en plaats te nemen op de massagetafel. Wanneer jij ontspannen op de tafel ligt kan er dieper in je spieren gemasseerd worden en kan de (aromatische) olie intrekken en zijn werk doen. Je lichaam bedekken we met een handdoek.. 

Tijdens een Zweedse massage worden er verschillende technieken gebruikt. De 5 meest voorkomende technieken zijn: effleureren, petrisseren, frictioneren, vibreren en tapoteren. Een Zweedse massage is een heel uitgebreide en afwisselende massage voor volledige ontspanning van je hele lichaam. 

Hoeveel kost een Zweedse massage?

Een Zweedse massage van 50 minuten komt op €75. Hierbij besteden we voornamelijk aandacht aan de rug en de benen. 

Kies je voor een Zweedse massage van 80 minuten van € 90 dan kan echt het volledige lichaam gemasseerd worden.

Geniet van een Zweedse massage bij Body Wave Antwerpen!

Wil jij helemaal tot rust komen dankzij een Zweedse massage? Bij Body Wave Antwerpen ontvangen onze masseuses jou graag voor heerlijk momentje helemaal voor jezelf. 

Bij Body Wave draait alles om food, mind en body. Pure ontspanning en heerlijke genotsmomentjes zijn onmisbaar in het proces naar jezelf graag zien. Daarom ontvangen onze professionele masseuses jou graag voor een Zweedse massage om je body & mind in balans te brengen. Je komt bij ons terecht in een oase van rust voor een moment dat helemaal om jou draait. 

Door onze gunstige ligging tussen Brouwerij De Koninck in Berchem en het Groene Kwartier – Restaurant The Jane in Antwerpen zijn we makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Berchem, Deurne, Edegem, Kontich, Mortsel, Wilrijk… Ben je dus op zoek naar een Zweedse massage in de buurt? Neem dan snel contact op voor jouw afspraak!

Zweedse massage Antwerpen

50 min. Aroma – Chinese – Zweedse massage   €75 1 Pers.
80 min. Aroma – Chinese – Zweedse massage €90 1 Pers.
80 min. Discovery massage €115 1 Pers.
50 min. Hot Stone massage   €80 1 Pers.
80 min. Hot Stone massage €95 1 Pers.
50 min. Hydromed massage met warmtekussen €80 1 Pers.
80 min. Hydromed massage met warmtekussen €95 1 Pers.
50 min. Zwangerschapsmassage €80 1 Pers.