Skip to main content

Littekens behandelen met LPG Endermologie

Welke littekens kunnen we behandelen met LPG endermologie?

Bij Body Wave Antwerpen bieden we LPG endermologie behandelingen aan voor verschillende soorten littekens:

• littekens na een chirurgische ingreep of trauma
• lineaire littekens
• keizersnede (ook oude)
• buikwand-, borst-…. correctie
• littekens na kankerbehandelingen
• fibreuze en vergroeide littekens
• atrofische en hypertrofische littekens
• brandwonden
• littekens veroorzaakt door sclerodermie
• oude littekens
• …

Het hebben van littekens is niet alleen fysiek pijnlijk. Ook mentaal zien we vaak een verminderd zelfvertrouwen, sociale isolatie en zelfs emotionele stress.

Bij Body Wave Antwerpen begrijpen we jouw verhaal. Met onze menselijke en professionele aanpak willen we jou ondersteunen om de fysieke en emotionele pijn van littekens te verlichten. Zo kan jij weer licht door het leven wandelen.

Wil jij een eerste LPG intro-sessie inplannen?

Je kan rechtstreeks in onze online agenda een afspraak inplannen bij één van onze LPG experts.

LPG intro-sessie

De 8 voordelen van LPG littekenbehandeling

Snelle zichtbare én voelbare resultaten!

Littekens vervagen -> littekens zien er minder opvallend uit én de huid wordt egaler.

Gladdere en zachtere huidtextuur -> je huid voelt terug soepel aan.

Pijnloze bindweefselmassage -> de gevoeligheid van je huid kan dag tot dag verschillen. Daarom passen wij de intensiteit van de LPG massage steeds aan aan jouw pijngrens, zo kan jij ontspannen genieten en heelt jouw huid het snelst.

Strakkere en stevigere huid -> LPG stimuleert collageen en elastine aanmaak. Dit geeft een verbeterde elasticiteit en een jeugdiger uitziende huid.

Verhoogde doorbloeding -> de pijnloze massagetechniek van LPG zorgt voor een gezonde huidregeneratie en het verminderen van ontstekingen.

Lymfedrainage -> overtollige toxines en vocht wordt afgevoerd waardoor zwellingen drastisch verminderen

Huidregeneratie -> LPG stimuleert de huid van binnenuit. De fibroblasten worden geactiveerd: elastine verhoogt met 46% en hyaluron verhoogt zelfs met 80% tijdens een LPG kuur.

Verlichting van littekenweefsel -> De LPG bindweefselmassage verzacht het littekenweefsel, waardoor het comfortabel & soepel aanvoelt.

Persoonlijke aandacht en professionele expertise -> Bij Body Wave Antwerpen hebben we reeds 20 jaar LPG ervaring. We luisteren naar jou verhaal, we persoonlijke begeleiding en geven eerlijk advies om ervoor te zorgen dat jij de beste resultaten hebt.

Al deze voordelen bij Body Wave Antwerpen zorgen voor een effectieve en op maat gemaakte littekenbehandeling die jouw zelfvertrouwen herstelt en op en top jouw huid laat stralen. Want wij geloven dat iedereen het verdient om zich goed in zijn vel te voelen.

LPG - endermologie: de totaaloplossing voor gezonde littekenherstel

Wat is LPG-endermologie?

BINDWEEFSELMASSAGE

LPG Endermologie is een geavanceerde, natuurlijke techniek die gebruik maakt van gecontroleerde mechanische stimulatie om de huid te masseren, te liften en te verstevigen.
Via een bindweefselmassage wordt
-> de doorbloeding gestimuleerd
-> het vocht gedraineerd
-> de collageen- en elastineproductie bevorderd
=> voor een gladde en strakke huid

-> de algehele textuur van de huid verbeterd
=> voor een soepele en sterke huid

LPG endermologie is niet-invasief, pijnloos en biedt uitstekende resultaten bij littekenbehandelingen.

Littekens aanpakken?

KUURBEHANDELING

Bij Body Wave Antwerpen raden we aan om een kuur van littekenbehandelingen te volgen voor optimale resultaten.
Voor de beste resultaten kom je gemiddeld:
-> minstens 2 keer per week
-> eerste resultaten al binnen de maand.
Deze frequentie zorgt ervoor dat de huid optimaal reageert op de behandeling en dat de littekens geleidelijk vervagen.

De Body Wave aanpak!

LPG INTRO-SESSIE

Voordat je begint met de kuur, bieden we een LPG introductiesessie aan. Dit is het intake-consult waarbij we een uitgebreide analyse van je huid uitvoeren. Tijdens deze sessie voeren we ook een proefbehandeling uit, zodat je kunt ervaren hoe LPG Endermologie aanvoelt. We vertellen je welke resultaten je kunt verwachten.
Op basis van deze analyse stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.
We bespreken ook de prijs van de kuur, zodat je volledig op de hoogte bent van de kosten.
Zo kan je al starten met een kuur van 10 sessies vanaf €495.

WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Als iemand die een buikwandcorrectie heeft ondergaan, wilde ik mijn ervaring delen met de ongelooflijke impact die LPG endermologie heeft gehad op mijn herstelproces.

Na de operatie merkte ik dat mijn litteken in de loop der jaren veranderde in een harde koord, met enkele vervelende zwellingen eromheen. Het was niet alleen fysiek ongemakkelijk, maar het beïnvloedde ook mijn zelfvertrouwen. Het was moeilijk om mezelf comfortabel te voelen in mijn eigen lichaam, en ik was niet tevreden met hoe mijn buik eruitzag.

Gelukkig ontdekte ik LPG endermologie en besloot ik het een kans te geven. Na slechts een maand behandelingen kan ik met oprechtheid zeggen dat het een wereld van verschil heeft gemaakt. Het litteken is aanzienlijk zachter geworden en de zwellingen rondom zijn zo goed als verdwenen. Het is echt zot hoe snel ik resultaten zag!

Maar het gaat niet alleen om het fysieke aspect. Ik voel me ook emotioneel beter. Het terugwinnen van mijn zelfvertrouwen en het gevoel hebben dat ik weer in mijn eigen huid kan wonen, is onbetaalbaar. Ik ben weer gelukkiger in mijn vel.

Karin VHBody Wave maakt je mooi en gelukkig!

Na mijn keizersnede voelde ik me nooit meer echt als mezelf. Dat vervelende litteken gaf me niet alleen fysiek ongemak, maar drukte ook zwaar op mijn zelfbeeld. Het was alsof het me constant herinnerde aan mijn zwakte, en ik voelde me niet langer op en top vrouw. Het frustreerde me dat ik niet vrijuit kon leven, en ik hield mijn buik angstvallig verborgen.

Maar toen vond ik Body Wave Antwerpen. Vanaf het moment dat ik hun deur binnenstapte, voelde ik me begrepen en gesteund. De lieve dames namen de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en begrepen de emotionele impact van mijn litteken. Voor het eerst durfde ik het ook aan iemand anders te tonen, wetende dat ik hier veilig en begrepen was.

Na slechts 2 maanden behandelingen merkte ik een enorm verschil. Het trekkerige gevoel dat me constant herinnerde aan mijn litteken, was verdwenen. Ik kan nu mijn buik weer volledig ontspannen en diep inademen zonder enig gevoel dat er een litteken zit. Het is een bevrijdend gevoel dat moeilijk in woorden te vatten is.

Dankzij het liefdevolle team voel ik me voor het eerst in jaren klaar om weer vol vertrouwen te leven. Ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer deze ervaring mijn leven heeft veranderd. Ik kijk nu vol verwachting uit naar volgende zomer, wetende dat ik stilaan klaar ben om na 8 jaar weer met een bikini op het strand te liggen. Dank je wel, Body Wave, voor jullie liefdevolle ondersteuning en de emotionele bevrijding die jullie me hebben gegeven.

Severine DCHerwonnen zelfvertrouwen en emotionele vrijheid dankzij Body Wave Antwerpen
Ja, dat wil ik ook. Ik reserveer mijn LPG intro-sessie

Wil je meer weten over hoe LPG endermologie jou kan helpen om littekens te behandelen? Schrijf je dan in voor onze intro-sessie voor slechts €55.

Een LPG intro-sessie omvat:

  • Een intakegesprek/anamnese
  • Een huidanalyse met het in kaart brengen van jouw probleemzone(s)
  • Een eerste (korte) kennismakingsbehandeling
  • Uitstippelen van jouw ideale (en vrijblijvende) traject
  • Een antwoord op al je vragen én ons deskundig advies

Met de laatste nieuwe technologie van LPG: Cellu M6 Alliance Medical, uniek in Antwerpen.

Onze troeven

LPG-endermologie bij Body Wave Antwerpen 

Body Wave Antwerpen is jouw partner in crime om je terug goed te voelen in je vel en volop te stralen van zelfvertrouwen.

  • Behandelingen uitgevoerd door gediplomeerde Endermologen
  • Reeds 20 jaar ervaring met LPG
  • Pijnloze – natuurlijke behandeling
  • Professionele aanpak & eerlijke info

Prijslijst:
• 10 sessies – 1 zone €495
• 10 sessies – 2 zones €665
• 10 sessies – 3 zones €815

Eenmalig LPG-maillot €50

Vraag naar onze voordeeltarieven en kies wat het best bij jouw past.

Laat jouw littekens je leven niet meer overheersen en boek een LPG intro-sessie.

Een LPG introsessie reserveren