Skip to main content
Chinese massage Antwerpen

Breng je body en mind in balans met een Chinese massage bij Body Wave Antwerpen 

Een Chinese massage is ideaal om zowel je body als je mind volledig tot rust te brengen. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde geniet jij van een ontspannende massage en wordt je lichaam verlost van pijnklachten. Heb jij nood aan een momentje heerlijke me-time en een reset voor je lichaam en geest? Dan is een Chinese massage bij Body Wave Antwerpen exact waar jij naar op zoekt bent.

Wat is een Chinese massage?

Een Chinese massage gaat een stapje verder dan een traditionele massage. Naast een heerlijk momentje me-time en ontspanning, is een Chinese massage ook aan te raden als je last hebt van pijnklachten of stress. Tijdens een Chinese massage werken we namelijk op de energiestromen van je hele lichaam door middel van je drukpuntmassage of accupressuur t.h.v. je schouders, nek, rug, gelaat en hoofd.

Door op die drukpunten te masseren, activeren we biomedische en fysiologische processen in je lichaam. Je spieren zullen zich dus niet enkel volledig ontspannen, ook het aanmaken van bijvoorbeeld gelukshormonen en je bloedsomloop worden gestimuleerd. Na een Chinese massage is zowel je lichaam als je geest volledig zen!  

Vooral voor mensen met pijnklachten kan een Chinese massage enorm deugd doen. Een Chinese massage komt niet voor niets uit de traditionele geneeskunde. Deze massage activeert en motiveert het herstelproces van je lichaam. Bij zware pijnklachten raden we dan ook meerdere sessies aan. 

Tijdens een Chinese massage wordt er weinig tot geen gebruik gemaakt van olie. Onze masseuses zullen enkel hun handen gebruiken om jouw lichaam en geest volledig tot rust te brengen.

Voordelen van een Chinese massage

Zoals al eerder vermeld is een Chinese massage meer dan een traditionele massage. Een Chinese massage activeert zowel biomedische als fysiologische processen in je lichaam. Daarom brengt deze massage verschillende voordelen met zich mee:

  • Een heerlijk momentje me-time
  • Volledige ontspanning van je spieren
  • Bloedomloop wordt gestimuleerd
  • De aanmaak van gelukhormonen wordt gestimuleerd
  • Verminderd pijnklachten
  • Activeert het herstelproces van je lichaam 
  • Zowel je lichaam als geest komen volledig tot rust tijdens een Chinese massage. 

Hoeveel kost een Chinese massage?

Een Chinese massage van 50 minuten aan  €75. Hierbij besteden we voornamelijk aandacht aan de rug en de benen. 

Kies je voor een Zweedse massage van 80 minuten aan € 90 dan kan echt het volledige lichaam gemasseerd worden.

Chinese massage bij Body Wave Antwerpen

Hebben jouw lichaam en geest nood aan volledige ontspanning? Geniet van een Chinese massage volgens de traditionele Chinese geneeskunde bij Body Wave Antwerpen! 

Bij Body Wave draait alles om food, mind en body. Pure ontspanning en heerlijke genotsmomentjes zijn onmisbaar in het proces naar jezelf graag zien. Daarom ontvangen onze professionele masseuses jou graag voor een Chinese massage om je body & mind in balans te brengen. Je komt bij ons terecht in een oase van rust voor een moment dat helemaal om jou draait. 

Door onze gunstige ligging tussen Brouwerij De Koninck in Berchem en het Groene Kwartier – Restaurant The Jane in Antwerpen zijn we makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Berchem, Deurne, Edegem, Kontich, Mortsel en Wilrijk. Ben je dus op zoek naar een Chinese massage in de buurt? Neem dan snel contact op voor jouw afspraak!

Chinese massage Antwerpen

50 min. Aroma – Chinese – Zweedse massage   €75 1 Pers.
80 min. Aroma – Chinese – Zweedse massage €90 1 Pers.
80 min. Discovery massage €115 1 Pers.
50 min. Hot Stone massage   €80 1 Pers.
80 min. Hot Stone massage €95 1 Pers.
50 min. Hydromed massage met warmtekussen €80 1 Pers.
80 min. Hydromed massage met warmtekussen €95 1 Pers.
50 min. Zwangerschapsmassage €80 1 Pers.