Skip to main content

Last minute nood aan een ontspannende massage? Na een stressvolle periode is een massage exact wat je nodig hebt om alles even los te laten. Het brengt niet enkel je spieren tot rust, maar ook je geest. Een massage brengt als het ware je body en mind weer in balans. Naast de lichamelijke voordelen van een massage is een momentje helemaal voor jezelf ook gewoon super belangrijk. En wat is er dan beter dan een warme hot stone massage? Of misschien toch liever een ontstressende Chinese schouder-nekmassage? Of heb je meer nood aan een stevige Zweedse massage om je spieren even los te laten kneden? Bij Body Wave in Antwerpen kan je terecht voor last minute massages, zelfs op dat onverwachte momentje vrij! 💆

Voordelen van een massage

Naast het feit dat een massage een heerlijk ontspanningsmoment is, zijn er nog andere voordelen aan verbonden! Hier een paar redenen om jezelf of je partner te overtuigen dat je die last minute massage écht nodig hebt: 

💆‍♀️ Biedt verlichting bij pijnklachten
💆‍♀️ Stimuleert de afvoer van afvalstoffen
💆‍♀️
Bevordert de bloedsomloop
💆‍♀️
Houdt de huid jong en stevig
💆‍♀️ Maakt je spieren weer soepel en verlicht klachten zoals nekpijn, rugpijn, hoofdpijn….
💆‍♀️ Verlaagt je stressniveau
💆‍♀️ Boost je gelukhormonen door de heerlijke endorfines die vrijkomen

Body Wave Massage

Zoals je ziet, genoeg redenen om die last minute massage gewoon te boeken! 😉 Want er zijn zelfs nog meer voordelen verbonden aan massages, maar dat is afhankelijk van welke last minute massage je kiest.

Kijk hier welke last minute momenten nog beschikbaar zijn

Aanbod massages

Nog niet zeker welke last minute massage jou het meeste deugd zou doen? We lijsten al onze verschillende massages even voor je op! 

Chinese massage

Een Chinese massage is een ontspannende massage volgens de traditionele Chinese Geneeskunde. Deze massage brengt je lichaam en geest tot rust en verlost je van pijnklachten. De masseuse gebruikt een combinatie van massagetechnieken met drukpuntmassage. Door deze drukpunten te masseren, worden er bio-medische en fysiologische processen in je lichaam geactiveerd. 

De focus bij de Chinese massage bij Body Wave Antwerpen ligt vooral op hoofd-, schouders, rug en nek. Ideaal dus indien je vastzit in je bovenrug.

Naast het ontspannen van je spieren, zal je lichaam ook stoffen aanmaken zoals bijvoorbeeld gelukhormonen. Zowel je lichaam en geest zijn volledig zen na een last minute Chinese massage. 

Zweedse massage

De meest gekende massage is de traditionele Zweedse massage. Bij deze massage gaat de masseuse vooral je benen en rug masseren met massageolie door middel van haar handen, vingers en knokkels. Deze massage is steviger en geeft een enorm ontspannend effect. Het verlost je lichaam van stress en verkrampte spieren. 

Naast een heerlijk ontspannend moment, is een Zweedse massage ook goed voor je gezondheid. Het bevordert de bloedsomloop, verlicht gespannen en vermoeide spieren en verwijdert afvalstoffen uit je lichaam. 

Hot stone massage

Met een hot stone massage breng je je body en mind volledig tot rust. Tijdens een hot stone massage maken we gebruik van warme stenen. De warmte van deze stenen dringt diep door in je spieren voor ultieme ontspanning. Na een hot stone massage is je lichaam zen. Door de warmte van de stenen is je lichaam diep van binnen opgewarmd en kom je met een gelukzalig gevoel naar buiten. Je stress is gedaald waardoor je lichaam en geest beter in balans zijn.

Maar ook bij pijnklachten kan een hot stone massage enorm veel verlichting bieden. Vooral voor mensen die last hebben van spierkrampen, rug- en nekpijn, hoofdpijn, vermoeidheidsklachten en gewrichtsklachten is het een aanrader.

Hydromed massage

Ooit al eens een massage gehad waarbij je het gevoel had op wolkjes te liggen? Je hoeft er niet meer alleen van te dromen. Bij Body Wave kan je exclusief genieten van de Hydromed Massage. Tijdens de massage lig je op een warmwaterkussen. Terwijl jij ligt te zweven op dit kussen, masseren wij je volledige lichaam. Ook je rug, nek en schouders ontvangen niet enkel de diepe warmte van het warmwaterkussen, ook de heerlijke handen van de masseuse brengen je in een relaxe sfeer.

Zwangerschapsmassage

Tijdens deze massage lig je op het Hydromed warmwaterkussen. Zo hoef jij je niet om te draaien op je buik. Zeker vanaf het 2de trimester van je zwangerschap wordt dit stilaan moeilijker. En terwijl je op het warme kussen ligt, masseren we je rug, nek en schouders zonder dat je van houding verandert. Het Hydromed-kussen geeft een diepe ontspanning zowel voor jou als je baby. Ideaal om tot het einde van de zwangerschap van een massage te genieten.

Discovery massage

Last van keuzestress? Body Wave Antwerpen to the rescue! Maak een afspraak voor een discovery massage en maak kennis met al de verschillende massagetechnieken die we te bieden hebben: aroma massage, zweedse massage, chinese massage, hot stone massage… Het ideale voorproefje voor het vinden van de ideale massage voor jouw lichaam. 

Last minute massage boeken Antwerpen

Onverwacht een vrij moment en op zoek naar een last minute massage? Bij Body Wave hebben we nog een plaatsje vrij. 

Bij Body Wave draait alles om verwennerij, pure ontspanning en heerlijke genotsmomentjes. Dit is onmisbaar in het proces naar jezelf graag zien. Daarom ontvangen onze professionele masseuses jou graag voor een massage. Je komt bij ons terecht in een oase van rust voor een moment dat helemaal om jou draait. 

Door onze gunstige ligging tussen Brouwerij De Koninck in Berchem en het Groene Kwartier – The Jane Restaurant in Antwerpen, zijn we makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Berchem, Edegem, Kontich, Mortsel, Wilrijk… Ben je dus op zoek naar een last minute massage in de buurt? Neem dan snel contact op voor jouw afspraak!

Leave a Reply