Lichaam
Onze schoonheidsspecialistes zijn allen opgeleid door LPG zelf. Hierdoor boeken we sneller en effectiever resultaat met een strakkere en egalere huid als gevolg.

Onze Behandelingen

Endermologie

Lipomassage is dé cellulite-killer bij uitstek. Deze techniek pakt gericht gelokaliseerde vetophoping aan. Ook het vet dat resistent is voor oefeningen en diëten. De vetlaag wordt in de diepte aangepakt en de huidkwaliteit verbetert aanzienlijk. Resultaat: een stevige, gladde en egale huid.

Universal Contour Wrap

De Universal Contour Wrap is de snelste manier om je lichaam te bevrijden van toxische stoffen en zo centimeters te verliezen. We wikkelen je lichaam in warme, elastische windels met klei uit de Dode Zee. Die behandeling verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift uw lichaam en maakt de huid strakker – en het extra centimeterverlies is mooi meegenomen.

Universal Contour Wrap Deluxe

Heeft je lichaam dringend nood aan een extra detox-boost? Dan is dit net wat je zoekt! Je geniet van een privé-infrarood sauna sessie die voor een eerste reiniging zorgt, gevolgd door een volledige lichaamspeeling. Daarna is je lichaam perfect voorbereid voor de ontgiftende Universal Contour Wrap.

Straal onmiddellijk meer zelfvertrouwen uit!

Endermologie
1 sessie €60
10 sessies €580
20 sessies €1080
30 sessies €1530
1 zone extra €16
LPG Maillot €39
Universal Contour Wrap
1 UCW met keyton massage €105
3 UCW met keyton massage €285
5 UCW met keyton massage €435
Universal Contour Wrap Deluxe 
1 detox de luxe €165
3 detox de luxe €395
5 detox de luxe €595