Skip to main content
HET PIMP YOUR HEALTH TRAJECT

Ben jij klaar voor een gezondere relatie met voeding en jezelf? 

Met het Pimp Your Health-traject werk jij aan een stressloze relatie met voeding én een gezonde levensstijl! Dit wetenschappelijk onderbouwd plan is gebaseerd op 3 pijlers:

 • FOOD – een gezond eetpatroon
 • MOVE – met voldoende beweging
 • MIND – én een relaxte mindset!

Tijdens het PYH-traject gaan we samen op zoek naar haalbare doelstellingen om jouw zelfvertrouwen en positieve mindset helemaal terug te winnen. Zo zorgen we voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Yes, dat wil ik! Maak dan hier je online afspraak bij onze diëtiste.

Pimp Your Health – Food

Ik wil meer weten!

In de verschillende fasen van het voedingsprogramma, bekijken we stap voor stap wat haalbaar is voor JOU. Het is geen vast traject met strikte regeltjes en zwart-wit denken, maar een gezondere levensstijl met de onmisbare genotsmomenten. Samen gaan we tijdens een 4 à 6 – tal maanden traject opzoek naar balans, zodat jij terug vat krijgt op je eetpatroon. Zo creëer jij een stressloze relatie met voeding. 

Voor wie is Pimp Your Health – Food?

 • Zit je niet meer zo lekker in je vel?
 • Ben je opzoek naar een gezonde en stressloze manier van afslanken?
 • Wil je vermageren zonder schuldgevoel te moeten voelen wanneer je eens geniet?

Dan is  Pimp Your Health – Food  iets voor jou!

ls gediplomeerd diëtiste loods ik je door het traject. Met een persoonlijke aanpak, individuele ondersteuning én veel aandacht voor jouw doelen en levensstijl. Samen gaan we op weg naar een gezond en evenwichtig levenspatroon.

Met Pimp Your Health – Food kunnen wij je helpen bij:

 • het ontdekken van gezonde voeding die werkt voor jou
 • stressloos afvallen
 • verminderen van cholesterol
 • afvallen zonder verlies van spiermassa
 • het aanpakken van emo-eten
 • evenwicht brengen in jouw hormonaal disbalans
 • implementeren van beweging in je dagelijks leven
 • creëren van een energieke levensstijl
 • herkennen van hongerkicks en jouw cravings

Samen gaan we opzoek naar de meest stressloze vorm van ‘diëten’. We geven je de tools om je weer goed in je vel te voelen.

Zet de stap naar een gezondere levensstijl

Persoonlijke begeleiding door diëtiste

Hoe werkt Pimp Your Health?

Pimp Your health is een traject naar een gezonder leven. Tijdens de consulten bij onze gediplomeerde diëtiste, Chiara,  leer jij beter omgaan met stresssituaties rond voeding. Je leert de juiste keuzes maken en te genieten van eten zonder schuldgevoelens.

Het traject bestaat uit 5 verschillende fases:

Fresh Start: Deze fase is bedoeld om een einde te maken aan het oh-zo-herkenbare uitstelgedrag. Wil je al langer gewicht verliezen en liefst zo snel mogelijk? Dan is de ‘Fresh Start’ de ideale fase voor jou. Het klassieke proteïne dieet is al langer taboe en hier brengen wij verandering in. Geen saaie shakes of maaltijdvervangers maar effectieve maaltijden en tussendoortjes. Wel voeding die jou energie geven – je vetpercentage verminderen en je spiermassa behouden! We brengen je bloedsuiker in balans waardoor je hongerkicks en cravings verleden tijd zijn.

 

Back to basics: Tijdens deze fase gaan we terug naar de bron van onze voedingspiramide. Voedzame en onbewerkte voeding waarbij we ons voornamelijk focussen op een plantaardig voeding aangevuld met eiwitten. We nemen de grootste hormoonverstorende voedingsmiddelen onder de loupe en bekijken hoe we hier een balans in kunnen vinden.

Happy Gut: Veel mensen ervaren nog steeds stress rond het begrip ‘koolhydraten’. Dagelijks hoor ik van klanten in mijn praktijk; ik word dik van brood… en dat is zo zonde. Tijdens deze fase herintroduceren we de gezonde carbs in ons eetpatroon. We focussen ons op de pure vormen van koolhydraten zoals havermout, muesli en  (zoete) aardappelen. Met de hongerschaal leer je hoe je kan omgaan met je honger-verzadigingsgevoel. Zo krijg jij vat op emo-eten.

 

Holy Carbs: Tijdens deze fase gaan we bewust werken met meer bewerkte voeding, zoals: brood, ontbijtgranen en pasta. Je leert hoe je op een gezonde manier koolhydraten consumeert. Je herkent de gezonde porties voor brood, rijst, pasta en ontbijtgranen. De nutri-score is een handige tool om porties te interpreteren bij het maken van keuzes. Zo verlies jij alvast geen uren meer in het selecteren van jou eten in de supermarkt.

 

Your Everyday Fuel: Welk ontbijttype ben jij? Wat doe je als je heel de tijd honger hebt? Tijdens deze fase focussen we op jouw dagelijkse voeding, die je volop energie geeft. Je leert omgaan met verleidingen. Want ja, een glaasje alcohol, dat stukje verjaardagstaart en die chocolade Sint-letter… die genotmomentjes horen erbij. Leer in deze fase hoe je hiermee omgaat, zonder schuldgevoel.

 

Je kan in eender welke fase starten. Samen gaan we op zoek naar de fase waarin jij je het beste thuisvoelt, daar begint jouw gezondheidsavontuur. Je mag je verwachten aan een evenwichtig voedingspatroon waarbij je stressloos, vol energie en zelfvertrouwen door het leven stapt.

Maak kennis met onze diëtiste Chiara

Ik geniet ervan om mensen op weg te helpen naar een energieker en gezond leven zonder al te veel stress en gedoe. Met een nuchtere kijk en wetenschappelijk onderbouwd advies maak ik, samen met jou, met kleine aanpassingen een groot verschil.
We pinnen ons niet vast op het cijfertje op de weegschaal, wél streven we naar een lager vetpercentage mét behoud van spiermassa. De weegschaal wordt enkel gebruikt als een tool, naast de vele andere hulpmiddelen, tools en handvaten die ik aanreik. Het uiteindelijke doel is jouw te begeleiden naar een gezond lichaam in een gezonde geest.
Wedden dat jij binnenkort met bakken vol energie, straalt van zelfvertrouwen én met een powerful mind door het leven stapt! Ja, want dat wens ik echt iedereen toe.

Maak kennis met onze diëtiste Tanoë

Sinds kleins af aan ben ik al bezig met wetenschap, voeding en koken. Deze passies combineer ik nu als diëtiste bij Body Wave.

“Het contact met mensen vind ik zalig. Ze zien terugkomen en zien groeien bij het volgen van een traject is mijn favoriete gedeelte van werken als diëtiste bij Body Wave. Het leukste aan mijn job vind ik mensen meenemen op een pad dat voor hun bewandelbaar is. Zodat ze zich op het einde van de weg gelukkig voelen en op een leuke en vrolijke manier naar voeding kunnen kijken.”

Ik wil als diëtiste vooral aan mensen laten zien wat er mogelijk is met voeding. Niet enkel terug gelukkig worden van eten, maar ook laten zien dat diëten niet altijd moeilijk moet zijn. Met advies en een plan van aanpak op maat leert ik mensen terug genieten van voeding en zichzelf graag te zien. Ja, want jij bent meer dan dat cijfertje op de weegschaal!

Ben jij klaar om de stap te zetten naar de beste versie van jezelf?

⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️

Boek je eerste afspraak bij onze diëtiste

Stressloos afslanken! Samen werken we aan een gezondere relatie met voeding en jezelf.

NEW – Food & Fit Scan (vanaf okt. 2022) €60
Intakegesprek diëtiste €60
3 maanden opvolging voedingsadvies €300
Terugbetaling via ziekenfonds mogelijk