Skip to main content
Proteïnedieet: jouw Kyalin coach in Antwerpen

Een Kyalin dieet is eenvoudig te volgen en makkelijk vol te houden. Toch is het een must om dit dieet te volgen onder begeleiding van een ervaren coach. Bij Body Wave Antwerpen stelt onze diëtiste voor jou een persoonlijk programma op zodat jij succesvol het Kyalin dieet toepast. Door te kiezen voor professionele opvolging, geniet jij van je resultaten die je op lange termijn behoudt.
We starten steeds met een Food & Fit Scan. Deze gezondheidsscan geeft een beeld weer hoe je er momenteel aan toe bent op gebied van voeding, beweging én mindset. Zo leer jij jezelf beter kennen en weet je hoe je er momenteel voor staat.

Vertel me meer over de Food & Fit Scan

Waarom kiezen we bij Body Wave Antwerpen voor Kyalin?

Tijdens het Pimp Your Health-traject gaan we van start met een Kyalin proteïnedieet om afscheid te nemen van de eerste kilo’s. We bouwen een persoonlijk programma op waarin je je zal focussen op eiwitrijke voeding. Deze voeding is vrij van koolhydraten, vet en suikers. Groenten, peulvruchten, vlees, vis, vleesvervangers, eieren en zuivel worden aangevuld met de producten van Kyalin. De productlijn van Kyalin is enorm uitgebreid. Toast, yoghurt, chocoladerepen, soep, noedels, spaghetti… allemaal boordevol eiwitten en dus ideaal voor tijdens jouw proteïnedieet. 

De werking van een Kyalin dieet bij Body Wave Antwerpen

Het Pimp Your Health-traject bestaat uit 3 pijlers: food, move en mind. We gaan samen op zoek naar haalbare doelstellingen om jouw zelfvertrouwen te boosten en positieve mindset terug te winnen. Het is dus geen vast traject met strikte regels en zwart-wit denken, maar een gezonde levensstijl met onmisbare genotsmomenten. 

Door te starten met een Kyalin proteïnedieet helpen we je bij:

 

  • Het ontdekken van gezonde en lekkere voeding die werkt voor jou
  • Stressloos af te vallen zonder het verliezen van spiermassa 
  • Het verminderen van je cholesterol 
  • Creëren van een energieke levensstijl en dagelijkse beweging 
  • Het herkennen van hongerkicks en jouw cravings 

Tijdens het traject volgen we 5 verschillende fases:

  1. Fresh start: we maken samen een einde aan je uitstelgedrag en maken eindelijk de stap naar een gezondere levensstijl. We stellen een plan op met effectieve maaltijden en lekkere tussendoortjes van Kyalin. Deze voeding geeft jou energie, vermindert je vetpercentage en behoudt je spiermassa.
  2. Back to basics: we gaan kijken naar de bron van onze voedingspiramide. Plantaardige voeding aangevuld met eiwitrijke producten van Kyalin zijn de basis van je dieet. 
  3. Happy Guts: tijd om gezonde koolhydraten terug toe te laten in je dieet. Tijdens deze fase herintroduceren we gezonde carbs in ons eetpatroon. Denk vooral aan pure vormen zoals havermout, muesli en aardappelen. 
  4. Holy Carbs: vanaf nu  zijn zelfs bewerkte koolhydraten terug toegestaan in je dieet. We leren je gezonde porties brood, pasta, rijst en ontbijtgranen herkennen en consumeren. 
  5. Your Everyday Fuel: tijd om ons te focussen op je dagelijkse voeding die je volop energie geeft. Je kan omgaan met verleidingsmomenten en leert elke dag genieten van voeding. 

Onze diëtisten, Chiara & Tanoë nemen je graag mee door de verschillende fases van het Kyalin dieet naar jouw dagelijkse voeding.

We starten steeds met een Food & Fit scan, deze gezondheidscheck geeft een beeld waar hoe je er momenteel voor staat op gebied van voeding, beweging en mindset.

Alle info over de Food & Fit Scan

Doeltreffend afslanken met een gezond lichaam dat bruist van energie!

Food & Fit Scan €60
Pimp Your Health – FOOD – voedingsadvies €100/maand
Pimp Your Health – FOOD – MOVE – MIND €333/maand
Pimp Your Health – MOVE – bewegen met kiné €285/maand
Terugbetaling via ziekenfonds mogelijk
* Beslis je om in te stappen in één van onze Pimp Your Health-gezondheidstrajecten? Dan wordt de €60 van de Food en Fit Scan volledig terugbetaald.