Skip to main content
Proteïnedieet: jouw Kyalin coach in Antwerpen

Een Kyalin dieet is eenvoudig te volgen en makkelijk vol te houden. Toch is het een must om dit dieet te volgen onder begeleiding van een ervaren coach. Bij Body Wave Antwerpen stelt onze gediplomeerde diëtiste voor jou een persoonlijk programma op zodat jij succesvol het Kyalin dieet toepast. Door te kiezen voor professionele opvolging, geniet jij van je resultaten die je op lange termijn behoudt.

Ja, ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek met de diëtiste

Waarom kiezen we bij Body Wave Antwerpen voor Kyalin?

Tijdens het Pimp Your Health-traject gaan we van start met een Kyalin proteïnedieet om afscheid te nemen van de eerste kilo’s. We bouwen een persoonlijk programma op waarin je je zal focussen op eiwitrijke voeding. Deze voeding is vrij van koolhydraten, vet en suikers. Groenten, peulvruchten, vlees, vis, vleesvervangers, eieren en zuivel worden aangevuld met de producten van Kyalin. De productlijn van Kyalin is enorm uitgebreid. Toast, yoghurt, chocoladerepen, soep, noedels, spaghetti… allemaal boordevol eiwitten en dus ideaal voor tijdens jouw proteïnedieet. 

De werking van een Kyalin dieet bij Body Wave Antwerpen

Het Pimp Your Health-traject bestaat uit 3 pijlers: food, move en mind. We gaan samen op zoek naar haalbare doelstellingen om jouw zelfvertrouwen te boosten en positieve mindset terug te winnen. Het is dus geen vast traject met strikte regels en zwart-wit denken, maar een gezonde levensstijl met onmisbare genotsmomenten. 

Door te starten met een Kyalin proteïnedieet helpen we je bij:

  • Het ontdekken van gezonde en lekkere voeding die werkt voor jou
  • Stressloos af te vallen zonder het verliezen van spiermassa 
  • Het verminderen van je cholesterol 
  • Creëren van een energieke levensstijl en dagelijkse beweging 
  • Het herkennen van hongerkicks en jouw cravings 

Tijdens het traject volgen we 5 verschillende fases:

  1. Fresh start: we maken samen een einde aan je uitstelgedrag en maken eindelijk de stap naar een gezondere levensstijl. We stellen een plan op met effectieve maaltijden en lekkere tussendoortjes van Kyalin. Deze voeding geeft jou energie, vermindert je vetpercentage en behoudt je spiermassa.
  2. Back to basics: we gaan kijken naar de bron van onze voedingspiramide. Plantaardige voeding aangevuld met eiwitrijke producten van Kyalin zijn de basis van je dieet. 
  3. Happy Guts: tijd om gezonde koolhydraten terug toe te laten in je dieet. Tijdens deze fase herintroduceren we gezonde carbs in ons eetpatroon. Denk vooral aan pure vormen zoals havermout, muesli en aardappelen. 
  4. Holy Carbs: vanaf nu  zijn zelfs bewerkte koolhydraten terug toegestaan in je dieet. We leren je gezonde porties brood, pasta, rijst en ontbijtgranen herkennen en consumeren. 
  5. Your Everyday Fuel: tijd om ons te focussen op je dagelijkse voeding die je volop energie geeft. Je kan omgaan met verleidingsmomenten en leert elke dag genieten van voeding. 

Onze diëtiste, Chiara nemen je graag mee door de verschillende fases van het dieet zodat je jouw ervaringen van het Kyalin dieet uiteindelijk kan omzetten naar jouw dagelijkse leven.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Heb je twijfels, wil je eerst wat meer informatie…? Reserveer dan een gratis kennismakingsgesprek met onze diëtiste, Chiara. Kom langs of via een online videogesprek kijken jullie samen of er een match is.  Sluit ons aanbod aan aan jouw noden, fantastisch. Indien niet, dan wijst zij je graag verder door.

Je ontwikkelt gaandeweg een levensstijl die helemaal past bij jou.

Doeltreffend afslanken met een gezond lichaam dat bruist van energie!

Eerste consult € 65
Tweede consult € 65
Opvolgconsult € 42
Opvolgconsult na 17 u. € 45
of kies één van onze trajecten – meer info
Terugbetaling via ziekenfonds mogelijk