Skip to main content
Hot stone massage Antwerpen

Tijd voor een héérlijk zen moment? Met een hot stone massage brengen we je body en mind volledig tot rust. Door gebruik te maken van warme stenen tijdens het masseren dringen we diep door in je spieren voor ultieme ontspanning. Na de hot stone massage voel je je energierijk en zijn je lichaam en geest beter in balans. Onze masseuses ontvangen je graag bij Body Wave in Antwerpen voor een ontspannende hot stone massage en een momentje helemaal voor jezelf.

Wat is een hot stone massage?

Een hot stone massage heeft zijn populariteit te danken aan het feit dat dit zowel een massage is voor je lichaam als voor je geest. Door gebruik te maken van stenen van ongeveer 45° tot 50° graden en hiermee te masseren, dringt het ontspannen gevoel tot diep in je spieren door. Tijdens de massage worden er op verschillende plaatsen warme stenen geplaatst. Hierdoor verhoogt het ontspannen gevoel nog meer en gaat het dieper in je lichaam voor ultieme relaxatie. 

Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van olie tijdens een hot stone massage. De heerlijke aroma’s die vrijkomen zorgen voor een ongekend ontspannen en stressloos gevoel. Naast een heerlijk ontspanningsmoment verbeterd een hot stone massage ook je bloedcirculatie en je algehele welzijn.

Voor wie is een hot stone massage?

Een hot stone massage is aan te raden aan iedereen die geniet van een ontspannende, warme massage en zich energierijk wil voelen. Maar ook mensen met pijnklachten weten deze massage te waarderen. Vooral als je last hebt van vermoeide spieren, rugpijn, spierpijn, gewrichtsklachten en vermoeidheid kan een hot stone massage enorm veel verlichting bieden. 

Welke stenen worden er gebruikt bij een hot stone massage?

Bij een hot stone massage is het van groot belang dat je stenen gebruikt die warmte goed vasthouden. Daarom gebruiken we basaltstenen. Deze stenen zijn gevormd door gestolde lava en worden vaak gevonden in rivieren. Ze behouden hun warmte lang en geven traag de warmte door naar jouw lichaam.

De voordelen van een hot stone massage

Een hot stone massage is enorm populair. Deze massage zelf is ontspannend en ontstressend zowel voor je lichaam als voor je geest. Na de hot stone massage voel je je energierijk en is je lichaam beter in balans. We zetten al de voordelen van een hot stone massage even voor je op een rijtje:

  • Een heerlijk ontspannend moment helemaal voor jezelf 
  • Verbeter je bloedcirculatie
  • Bevorderd je welzijn
  • Brengt je lichaam en geest in balans 
  • Verlichting van pijnklachten
  • Energierijk gevoel na de massage 
  • Verlicht stressgevoelens 
  • Boost voor je immuniteit 

Kortom: een hot stone massage is gezond voor je! Een heel goed excuus om even heerlijk te komen ontspannen. 

Hoeveel kost een hot stone massage?

Een hot stone massage van 50 minuten aan € 80 en hier hebben we vooral de focus op rug, schouders, nek en benen. De hot stone massage van 80 minuten aan €  95 hebben we voldoende tijd om heel je lichaam te masseren.

Hot stone massage bij Body Wave Antwerpen

Breng je lichaam en geest in balans & bruis van de energie dankzij een hot stone massage. Onze masseuses ontvangen je graag voor een ontspannende massage bij Body Wave Antwerpen! 

Bij Body Wave staan food, mind en body centraal. Daar horen pure ontspanningsmomentjes natuurlijk bij. Daarom bieden wij naast voedings- en bewegingsadvies ook wellness en massages aan. Je komt bij ons terecht in een oase van rust voor een moment dat helemaal om jou draait. 

Door onze gunstige ligging tussen Brouwerij De Koninck in Berchem en het Groene Kwartier – Restaurant The Jane in Antwerpen zijn we makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Berchem, Deurne, Edegem, Kontich, Mortsel, Wilrijk… Ben je dus op zoek naar een hot stone massage in de buurt? Neem dan snel contact op voor jouw afspraak!

Hot stone massage Antwerpen

50 min. Aroma – Chinese – Zweedse massage   €75 1 Pers.
80 min. Aroma – Chinese – Zweedse massage €90 1 Pers.
80 min. Discovery massage €115 1 Pers.
50 min. Hot Stone massage   €80 1 Pers.
80 min. Hot Stone massage €95 1 Pers.
50 min. Hydromed massage met warmtekussen €80 1 Pers.
80 min. Hydromed massage met warmtekussen €95 1 Pers.
50 min. Zwangerschapsmassage €80 1 Pers.