Endermologie: Anti-cellulite behandeling

Endermologie –  Lipomassage is dé cellulite-killer bij uitstek. Deze techniek pakt gericht gelokaliseerde vetophoping aan. Ook het vet dat resistent is voor oefeningen en diëten. De vetlaagwordt in de diepte aangepakt en de huidkwaliteitverbetert aanzienlijk.

Troeven
  • verstevigt bij zachte cellulite
  • verzacht harde cellulite-knobbels
  • trekt de huid glad en zorgt voor een egale huid
  • pakt vet aan dat resistent is voor diëten en oefeningen

Lokaal vetten afbreken

  • heb je last van lokale vetophopingen (buik, heupen, dijbenen…)?
  • blijft je vetophopingen plakken op je probleemzones zelfs ondanks diëten?

Via de endermologie® / lipomassage R is het mogelijk om vetten af te breken op de juiste plaatsen. Ondanks een gezonde levensstijl met natuurlijke voeding en sporten is het onmogelijk om plaatselijk vet te verliezen op de probleemzones (armen, rug, buik, taille, dijen, …). Dit is de grote troef van deze behandeling: lokale vetophoping aanpakken.

Cellulite gladstrijken

  • vermindert je cellulite niet ondanks diëten en sporten?
  • hou je makkelijk vocht op?

Cellulite, treft 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve. Dit komt door de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) én het vasthouding van water rondom deze cellen. Naarmate de adipocyten groter worden, trekken de wanden die deze cellen bevatten (septa) aan het huidoppervlak waardoor het vervormt. Tegelijkertijd wordt de bloedsomloop belemmerd en hopen de toxines zich op. Zo vormt cellulite zich en die onvermijdelijke sinaasappelhuid.

Ook vastzittend vocht wordt afgevoerd. Een verlichting voor dames met zware benen

De huid verstevigen via endermologie ®

  • verliest je huid stevigheid door extreme diëten?
  • heb je last van huidverslapping door zwangerschappen, menopauze, ouder worden?

De endermologie® – lipomassage® behandeling is als fitness voor de huid. De techniek stimuleert het collageen en elastine in de huid. Deze zorgen voor stevigheid en elasticiteit. De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid en sommige zones zijn hier gevoeliger voor: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen… Door de mechanische werking van de behandelingskop wordt de huid terug stevig, soepel en veerkrachtig maakt.

Stimulatie langs buiten voor een diepe werking vanbinnen

Endermologie ® – lipomassage ® techniek

Endermologie – ipomassage wordt uitgevoerd met de Cellu M6 Alliance. Met de massagekop rollen we de huid op en af. Gecombineerd met een zuigkracht stimuleren we de bloed- en lymfecirculatie van de onderliggende weefsels. Er wordt niet alleen gewerkt op de vetlaag, ook het overtollige vocht wordt afgevoerd en de huidkwaliteit verbetert aanzienlijk.

Hierdoor wordt het onderliggende vetweefsel soepeler en wordt de huid glad gestreken. Resultaat: een slanker, mooier gevormd lichaam met een stevige, gladde huid.

Afslanken met endermologie ®

Helaas, met de behandeling zelf zal je niet afslanken in kilo’s. Wel ondersteunt deze behandeling jouw afslankproces doordat de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd wordt. En zo verlies je ook kilo’s net op de plaatsen waar het vet blijft vastzitten (heupen, buik, billen, benen…).  zal ook minder loszittende huid hebben door de combinatie van een dieet en endermologie. Je slanker lichaam zal dus ook tegelijkertijd verstevigen.

De Body Wave aanpak

We starten onze kuur steeds met een uitgebreid intakegesprek en figuuranalyse. Deze anamnese is belangrijk om te bekijken welke soort cellulite je hebt en welk behandelplan het meest geschikt is voor jou.

We bekijken welke zones aangepakt moeten worden en hoe lang de behandeling duurt. De meest voorkomende probleemzones zijn: heupen, buik, billen, dijbenen en armen.

Een basiskuur met onze lipomassage – endermologie bestaat minstens uit 10 behandeling waarbij je minimum 2 keer per week langskomt voor een behandeling. Het is belangrijk om in het begin van je kuur deze regelmaat aan te houden voor de beste resultaten. Afhankelijk van persoon tot persoon bouwen we na 10 – 16 sessies de frequentie van de behandelingen systematisch af naar een onderhoudsbehandeling van gemiddeld 1 keer per maand.

Endermologie - lipomassage
voor Een strakker en slanker silhouet

1 sessie €60
10 sessies €580
20 sessies €1080
30 sessies €1530
1 zone extra €16
LPG maillot €39