Skip to main content
LPG Endermologie: pijnloze anti-cellulite massage

LPG Endermologie –  Lipomassage, of ook wel cellulite massage genoemd, is dé cellulitis-killer bij uitstek. Een endermologie cellulite behandeling pakt gericht gelokaliseerde vetophoping aan. Zelfs het vet dat resistent is voor oefeningen en diëten. Je vetlaag wordt in de diepte aangepakt en jouw huidkwaliteit verbetert aanzienlijk.
Vaak is ook vochtophoping een probleem. Met een zachte maar uiterst doeltreffende lymfedrainage wordt vocht afgevoerd en ontstaat er minder druk op de aders en onderhuids bindweefsel.

De troeven van een  LPG endermologie behandeling:
  • verstevigt bij zachte cellulite
  • verzacht harde cellulite-knobbels
  • trekt de huid glad en zorgt voor een egale huid
  • pakt vet aan dat resistent is voor diëten en oefeningen
  • Draineert overtollig opgestapeld vocht

Uniek in Antwerpen: Body Wave beschikt over 2 LPG toestellen van de nieuwste generatie, de LPG Cellu M6 Alliance Medical.

Doelgericht lokaal vet afbreken met  LPG endermologie

Heb je last van lokale vetophopingen aan je buik, heupen, dijbenen…? Blijft je vetophoping plakken op je probleemzones zelfs ondanks het diëten? Via endermologie behandelingen of ook wel lipomassages genoemd, is het mogelijk om vetten af te breken op de juiste plaatsen.

Ondanks een gezonde levensstijl met natuurlijke voeding en sporten is het onmogelijk om plaatselijk vet te verliezen. Vooral op je probleemzones: armen, rug, buik, taille en dijen. Dit is de grote troef van een LPG endermologie behandeling: een cellulite massage om lokale vetophoping aan te pakken.

Je cellulite gladstrijken door middel van een endermologie behandeling

Vermindert je cellulite niet ondanks sporten en diëten? Houdt je lichaam makkelijk vocht op? Je bent niet alleen. Cellulite treft 90% van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve. Dit komt door de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) én het vasthouden van water rondom deze cellen. Naarmate je adipocyten groter worden, trekken de wanden die deze cellen bevatten (septa) aan het huidoppervlak waardoor het vervormt. Tegelijkertijd wordt de bloedsomloop belemmerd en hopen de toxines zich op. Zo vormt cellulite zich en die onvermijdelijke sinaasappelhuid. 
Een LPG endermologie behandeling maakt dit proces ongedaan. Het zorgt ervoor dat je bloedsomloop en lymfeklieren terug aan het werk kunnen. Zo wordt het water in je vetcellen afgedreven.
Omdat een cellulite massage het vocht afdrijft, is de endermologie behandeling ook een hele opluchting voor dames die last hebben van zware benen.

Je huid verstevigen via LPG endermologie ®

Is je huid stevigheid verloren door het verliezen van gewicht? Heb je last van huidverslapping door zwangerschappen, menopauze of ouder worden? Je kan de endermologie / lipomassage behandeling als een fitness voor de huid zien. De techniek stimuleert het collageen en elastine in je huid. Deze zorgen voor stevigheid en elasticiteit.
Je huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid en sommige zones zijn hier gevoeliger voor. Denk aan de binnenkant van je dijen, je buik, je armen… Door de mechanische werking van de behandelingskop tijdens een lipomassage wordt de huid terug stevig, soepel en veerkrachtig. 

Stimulatie langs buiten voor een diepe werking vanbinnen

Endermologie ® – lipomassage ® techniek

Een endermologie behandeling / lipomassage wordt uitgevoerd met de Cellu M6 Alliance. Bij Body Wave Antwerpen hebben 2 LPG toestellen van de nieuwste generatie. Met de massagekop rollen we  je huid op en af. Gecombineerd met een zuigkracht stimuleren we de bloed- en lymfecirculatie van de onderliggende weefsels. Er wordt niet alleen gewerkt op de vetlaag, ook het overtollige vocht wordt afgevoerd en je huidkwaliteit verbetert aanzienlijk.

Hierdoor wordt het onderliggende vetweefsel soepeler en wordt de huid glad gestreken. Resultaat: een slanker, mooier gevormd lichaam met een stevige, gladde huid.

Kan je afslanken met een endermologie behandeling? ®

Helaas, met de LPG behandeling zelf zal je niet afslanken in kilo’s. Wel ondersteunt deze behandeling jouw afslankproces doordat de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd wordt. Zo verlies je ook kilo’s net op de plaatsen waar het vet blijft vastzitten zoals je heupen, buik, billen, benen… Je zal ook minder loszittende huid hebben door de combinatie van een dieet en endermologie. Je slanker lichaam zal dus ook tegelijkertijd verstevigen dankzij de cellulite massages. Esthetisch zal je dus wel resultaten van de behandeling zien. Omdat je vetlaag comprimeert door de massagetechniek zal je centimeters verliezen waardoor je body contouren strakker staan.

Een LPG endermologie behandeling bij Body Wave Antwerpen

We starten onze kuur steeds met een uitgebreide intake sessie en een gratis figuuranalyse. Deze anamnese is belangrijk om te bekijken welke soort cellulite je hebt en welk behandelplan het meest geschikt is voor jou.

We bekijken welke zones aangepakt moeten worden en hoe lang de behandeling duurt. De meest voorkomende probleemzones zijn: heupen, buik, billen, dijbenen en armen. Prijzen zijn afhankelijk van de huidkwaliteit, onderhuids bindweefsel en vetlaag en welke zones we behandelen. In onderstaande prijslijst ontdek je de prijzen voor de endermologie / lipomassage – mini.

Een basiskuur met onze lipomassage – endermologie bestaat uit 15 -16 behandeling waarbij je minimum 2 keer per week langskomt voor een behandeling. Het is belangrijk om in het begin van je kuur deze regelmaat aan te houden voor de beste resultaten. Afhankelijk van persoon tot persoon bouwen we na 15 – 16 sessies de frequentie van de behandelingen systematisch af naar een onderhoudsbehandeling van gemiddeld 1 keer per maand.

LPG endermologie prijslijst Body Wave Antwerpen

Intro-sessie                       € 55
Startkuur 16 x vanaf        € 768
10 sessies vanaf                € 495
1 sessie vanaf                    € 55

LPG maillot                       € 50

Maak kennis met Endermologie

Ben jij een vrouw van actie en wil je meteen aan de slag met die vervelende cellulite? Boek dan nu een intro sessie.

EEN INTROSESSIE BESTAAT UIT⁠:

  • een intakegesprek/anamnese⁠
  • een huidanalyse met het in kaart brengen van jouw probleemzones⁠
  • een eerste (korte) kennismakingsbehandeling⁠
  • uitstippelen van jouw ideale (en vrijblijvende) traject⁠
  • een antwoord op al je vragen én ons deskundig advies⁠

Overtuigd?
Dan ontvang jij bij aankoop van jouw Boost-Start-kuur
gratis de 🎁 Fyto Silicium Gel € 29,90 die je huid verstevigt.

Maak een afspraak voor jouw intro-sessie

Endermologie - lipomassage
voor Een strakker en slanker silhouet

Intro-sessie           €55
Startkuur 16x €768
10 sessies vanaf €495
1 sessies vanaf €55
LPG maillot €50