Skip to main content

Je kent het wel. De zomer komt eraan, je hebt een reis geboekt of je wil zo graag dat mooie kleedje nog is aandoen. Bij het passen kom je tot de conclusie dat de rits niet meer sluit. Oeps, toch iets te veel bijgekomen deze winter. Je stapt dus achter je computer en gaat op zoek naar manieren om snel te vermageren en af te slanken. Meer dan 100 blogs en artikelen beweren dat je met hun techniek snel kan vermageren op een korte tijd. Maar hoe kan je nu écht snel vermageren in korte tijd?

Hoe werkt snel vermageren?

Om het heel kort samen te vatten: als je wil afvallen moet je meer calorieën verbranden dan je binnenkrijgt. Je moet dus of je voedingspatroon aanpassen en / of meer gaan bewegen om de calorieën te verbranden. 

Veel diëten beweren dat je snel kan afvallen op een korte tijd, maar hierbij wordt geen rekening gehouden met jouw lichaamstype en al zeker niet met je mentale gezondheid. Want naast gezondheidsproblemen, brengen overtollige kilo’s ook vaak onzekerheid met zich mee. Door dan zonder voorbereiding of ondersteuning aan een dieet te beginnen, verhoogt de kans op een jojo-effect aanzienlijk en zo neemt je onzekerheid alleen maar toe. 

Denk bijvoorbeeld aan een detox sapjes kuur. Je zal op korte termijn veel gewicht verliezen, maar vanaf je ermee stopt komt het gewicht er gewoon terug bij. In sommige gevallen kom je zelfs meer bij dan je bent afgevallen. Denk daarnaast ook aan het feit dat je geen vezels en koolhydraten binnen krijgt en hierdoor een vitaminetekort kan ontwikkelen. En dat hongergevoel en energietekort waarmee je rondloopt vergt ook wel wat van je mentale gezondheid. Dat is uiteraard niet enkel bij een detox sapjes kuur. Andere diëten zoals een keto dieet, koolhydraatarm dieet of een cholesterolverlagend dieet brengen zonder de juiste begeleiding ook nadelen met zich mee. 

Wil je dus snel vermageren op een korte tijd? Zoek dan een diëtiste die niet enkel rekening houdt met je gewicht, maar ook met je mentale welzijn. Samen ga je dan op zoek naar welke stappen jij moet zetten om een gezonde levensstijl aan te nemen een gezonde relatie te ontwikkelen met voeding én met jezelf. Zo ga je niet enkel snel afslanken, maar behoudt je je strakke lijn ook op lange termijn.

Snel afvallen met het PYH-traject

Bij afslankcentrum Body Wave ontwikkelde we het Pimp-Your-Health traject. Een efficiënt en doelgericht plan waarbij je snel kan afslanken op korte tijd, maar ook je resultaten behoudt en een gezonde relatie met voeding opbouwt. 

Samen met onze diëtiste ga je op zoek naar wat jouw lichaam nodig heeft om af te slanken en vooral gezond te zijn. Want we gaan niet enkel voor het snel verliezen van gewicht, maar ook voor het opbouwen van een gezonde levensstijl die jij makkelijk kan volhouden. Dit wetenschappelijke plan om snel te vermageren is samengesteld aan de hand van 3 wetenschappelijke pijlers:

→ Food: een gezond eetpatroon

→ Move: met voldoende beweging

→ Mind: en vooral een relaxte mindset 

Samen bepalen we haalbare doelstelling om snel te vermageren, maar ook om jouw positieve mindset helemaal terug te winnen. Zo zorgen we samen voor een gezonde geest in een gezond lichaam. 

Tijdens het snel afslanken met ons PYH-traject word je van begin tot eind professioneel ondersteund door onze diëtiste. Geen strenge gewicht controles, eerder een vriendelijk duwtje in de rug tijdens onze contactmoment. 

Plan jouw intake consult

Snel en efficiënt afvallen door beweging

Niet iedereen sport graag. Dat weet onze kinesiste Tinneke maar al te goed. Uren spenderen aan cardio om dan uiteindelijk geen effect te zien kan enorm frustrerend zijn. Vaak zijn bij mensen met een ongezond(ere) levensstijl al de systemen verstropt. Het heeft dan geen nut om uren te gaan sporten, want je krijgt er toch geen beweging in. Bij Body Wave kan je dus niet enkel terecht voor ondersteuning door een diëtiste bij het snel vermageren, maar ook door een kinesiste voor het bewegingsaspect. 

Verschillende niet-invasieve behandelingen waardoor je toch snel kan afslanken en afscheid kan nemen van je overtollige kilo’s: 

Body Wave Contour Wrap Deluxe
e-fit body wave antwerpen
hypoxi Black Edition

Universal contour wrap: snel enkele centimeters afslanken

Een universal contour wrap zorgt ervoor dat je op korte termijn kan afslanken in centimeters. Het is een detox van je huid waardoor alle toxische stoffen worden afgedreven en je vetlaag – gezuiverd wordt. Ideaal bij de start van een dieet om met een schone lei te kunnen beginnen.

Meer over Universal Contour Wrap

Snel afslanken: in 20 minuten fit met EMS-training

Zelfs al je niet veel tijd hebt, zetten we je bij Body Wave in beweging om snel af te slanken. Een E-fit workout werkt met electro musculaire stimulatie. Door middel van e-pads die in een bodypak verspreid zitten, sturen we impulsen naar je spieren, vetweefsel, bindweefsel en je huid. Hierdoor verhoogt je stofwisseling en worden al je grote spiergroepen geactiveerd zoals je armen, benen, billen, buik en rug. Ook de dieperliggende spieren worden weer aangewakkerd. 

Met deze work-out train je in slechts 20 minuten 90% van je spieren. Ideaal dus als je snel wilt afslanken en spieren wil opbouwen.

Hypoxi: plaatselijk vet verbranden en afslanken 

Met hypoxi pak je je lastige zones aan zoals je buik, billen, heupen en benen. Terwijl je comfortabel in een hypoxi-vacufiets ligt, fiets je zachtjes en trekt het toestel vacuüm. Zo stroomt je bloed en lymfe veel krachtiger naar je probleemzones en verlies je daar meer vet.

Binnen een maand kan je rekenen op een maatje minder. 

Meer over Hypoxi

Snel afvallen en gezond afvallen met Body Wave

Wil jij snel vermageren op een gezonde en efficiënte manier? Bij Body Wave Antwerpen wordt je begeleid door een professioneel team. Onze diëtiste en kinesiste staan klaar om je te begeleiden in jouw proces naar een gezonde levensstijl. 

Leave a Reply