Skip to main content

Ben jij klaar om over te schakelen naar een gezonde levensstijl die je makkelijk vol kan houden? Yes! Dan ben jij op de juiste plaats. Bij Body Wave combineren we ons Pimp Your Health-traject met het Kyalin dieet. In dit traject werk je samen met onze diëtiste en Kyalin coach Chiara aan een stressloze relatie met voeding én een gezonde levensstijl. In het begin van het programma gaan we van start met een Kyalin proteïnedieet.

De producten van Kyalin

De producten zijn lekker van smaak en het is duidelijk aangegeven hoeveel je van elk Kyalin product mag nuttigen tijdens het volgen van een proteïnedieet. Samen met Kyalin coach en diëtiste Chiara ga je op zoek naar de producten die jouw persoonlijk programma aanvullen en versterken.

Mag ik enkel producten van Kyalin eten tijdens mijn proteïnedieet?

Je mag tijdens het volgen van een Kyalin proteïnedieet ook nog andere voeding eten. We vullen het dieet aan met verse groenten, eitjes, vis, vlees… deze producten zijn gewoon een eenvoudige manier om snel, veel eiwitten binnen te krijgen.

Begeleiding is een must tijdens een Kyalin dieet

Hoe makkelijk het dieet ook is, je kan een Kyalin dieet beter volgen onder begeleiding van een Kyalin coach en diëtiste. Zo voorkom je het typische jojo-effect dat bij elk dieet op de loer ligt.
Het is namelijk belangrijk om een programma te hebben op jouw maat. Want iets dat voor iemand werkt, heeft niet altijd dezelfde resultaten voor jou. Jouw persoonlijk programma hangt af van verschillende factoren: de hoeveelheid gewicht die je wilt verliezen, je medische achtergrond, je dagelijkse activiteiten, je huidige relatie met voeding, jouw voedingsvoorkeuren…  en uiteraard je mentale gezondheid. Samen zorgen we ervoor dat je doeltreffende en duurzame resultaten boekt met het Kyalin dieet.

Wil jij een nieuwe start maken naar een gezonde levensstijl? Is het tijd om afscheid te nemen van je slechte relatie met voeding? Onze diëtiste en Kyalin coach Chiara ondersteunt je in het Pimp Your Health-traject! Neem contact op of maak een afspraak en dan maken we samen jouw persoonlijk programma op.

Leave a Reply