Skip to main content

Wie had dit ooit durven denken. Weken aan één stuk door gesloten zijn. Ja, zowel al onze behandelingen, consulten, sportsessies als de winkel. Zo onwezenlijk om je medewerkers niet meer te zien. Het contact met de klanten te moeten missen…

Hoe maken we er dan het beste van?
Wel, de lancering van de website is alvast een feit. Hier hebben we nog hard kunnen aan doorwerken de voorbije weken. We bereiden nieuwe folders, geschenkbonnen en leuke acties voor. Met de komst van het nieuwe logo volgt er ook nog nieuwe raambelettering. Body Wave in een nieuw kleedje. Alvast aan de buitenkant dan.

Kleine wasjes – grote wasjes…
Daarnaast steken we de zorgverleners een handje toe. Wekelijks krijgen we het linnengoed van de wachtdienst van de dokterspraktijk achter de hoek. Met onze grote was- en droogmachines gaat dat snel vooruit. Vele handen maken het werk lichter. En zo kunnen we ook een steentje bijdragen.

Hallo, waarmee kan ik je helpen?
Uiteraard laten we jullie niet in de kou staan. Heb je een vraag over je abonnement, je dieet, training, huidverzorging, Kyalin, Babor… ? Wil je een bestelling doorgeven voor thuislevering? Elke maandag en vrijdag is er thuislevering voorzien.
Heb je nood aan een babbel? Ja, wij missen jullie ook… daarom ben ik elke dag bereikbaar via telefoon: 03/239.81.51 of mail: info@bodywave.be. Ik hoor graag hoe het met je gaat.

We keep in touch👋
In deze tijd van ‘social distancing’ is sociaal contact erg belangrijk. Via onze kanalen Facebook en Instragram hou je alvast contact met ons. Hier blijf je ook up-to-date van de verdere ontwikkelingen rond corona. Ben jij al fan? 

Beste klanten blijf positief, gezond en in beweging!

Tinneke

Leave a Reply