Skip to main content

Jou helpen bij het ontwikkelen en volhouden van een gezonde levensstijl. Dat is waar Body Wave voor gaat. Sporten, gezonde voeding en een jouw mentale gezondheid staan hier in ons afslankcentrum in Antwerpen centraal. Van stressloos afslanken met Pimp Your Health – Plan, het volgen van een proteïnedieet of een total body-work-out  tot een volledige detox met de Universal Contour Wrap, wij zoeken samen uit waar jij op dit moment het meeste nood aan hebt. Waar komt onze passie vandaan? Wie is het gezicht achter afslankcentrum Body Wave? Wat is onze missie? We nemen je graag mee in ons verhaal! 📖

Van een zoektocht naar een passie tot een eigen afslankcentrum in Antwerpen: maak kennis met Tinneke!

Met haar eigen afslankcentrum tussen Brouwerij De Koninck in Berchem en het Groene Kwartier in Antwerpen creëerde Tinneke een plaats waar mensen gezonder buiten komen dan ze binnengekomen zijn.  Ze volgde eerst een opleiding als onderwijzeres, maar voelde al gauw aan dat haar passie hier niet lag. Ze schakelde over naar een opleiding voedingsleer en werd geprikkeld om meer te weten hoe het lichaam echt in elkaar zit. Daaruit vloeide haar keuze om kiné te gaan studeren. En oh wat vond ze dat fantastisch… ❤️

Van een kleine kamer bij haar thuis, tot een volledig afslankcentrum groeide Body Wave uit tot een plaats waar mensen zich beter in hun vel kunnen voelen. Al 20 jaar helpt Tinneke met niet invasieve behandelingen mensen afslanken en met het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. Het doel van haar behandelingen is om de natuurlijke processen die in het lichaam aanwezig zijn te deblokkeren en vrij te maken. Dat doet ze door middel van voeding en beweging tijdens haar behandelingen!

Het gloednieuwe Pimp Your Health-Plan combineert al het goede van ons afslankcentrum

Het Pimp Your Health-Plan is het resultaat van 20 jaar ervaring en passie voor gezondheid. Een dieet draait niet enkel om voeding. Daarom focussen we ons tijdens dit plan op food, move en mind. We kijken dus naar het bredere plaatje waarbij we zorgen dat zowel jouw lichaam als mentale gezondheid in beweging komt. Je voelt je al gauw beter in je vel en leert voor jezelf liefdevolle keuzes maken waar jij je goed bij voelt. 🕺

Dit traject ziet er voor iedereen anders uit. Samen met onze gediplomeerde diëtiste kijken we naar jouw specifieke noden. Wat jij nodig hebt om een gezonde levensstijl aan te nemen én vol te houden is prioriteit. We vertrekken vanuit jouw huidige mindset en groeien naar een stressloze relatie met voeding, maar vooral: een gezonde en liefdevolle relatie met jezelf! 

Wil je meer weten over onze aanpak om je terug goed te voelen in je vel? Lees dan hier verder!

Een strakkere huid met endermologie of lipomassage

Ben je niet tevreden met hoe je lichaam eruit ziet in de spiegel door cellulite of verslapte huid? Het is uiteraard natuurlijk en bijna elke vrouw heeft er wel last van. Toch kan het enorm knagen aan je zelfvertrouwen. Zonde, want je slecht in je vel voelen kan een zware invloed hebben op je mentale gezondheid. 

Dankzij onze endermologie of lipomassage behandeling kunnen we je hier gelukkig een handje bij helpen. Wij pakken je sinaasappelhuid aan en strijken die vervelende putjes plat. We geven je verslapte huid een lift en draineren het opgeslagen vocht dat vast is blijven zitten. Op een pijnloze manier gaan we je probleemzones te lijf: heupen, buik, billen, benen en zelfs armen. Deze behandeling is naast een boost voor je zelfvertrouwen ook een detox. Door het opgeslagen vocht en vet te draineren, verwijderen we ook afvalstoffen uit je vetlaag. 

Deze behandeling is ideaal als je wil stralen op je volgende strandvakantie. Leg die nieuwe bikini maar al klaar! 👙

Graag nog meer weten over de endermologie of lipomassage behandeling? We leggen het graag verder voor je uit!

LPG lipomassage endermologie
LPG lipomassage endermologie
LPG

Detox je lichaam met contour wrap en zit lekker strak in je vel

Heb je nood aan een detox of wil je graag wat strakker staan? Een contour wrap behandeling doet beide. Tijdens deze behandeling pakken we je helemaal. Met warme windels toveren we je om tot een mummie.

Voor we starten met deze behandeling, geniet je eerst van een privé-infrarood sauna sessie die voor de eerste reiniging zorgt. Daarna kan je heerlijk ontspannen tijdens een volledige lichaamspeeling. Terwijl jij lekker relax in de massagestoel de klei laat inwerken, geniet je van een heerlijk me-time momentje. Als de eerste afvalstoffen uit je lichaam verwijderd zijn, gaan we over tot de contour wrap.

Body Wave Contour Wrap Deluxe

Warme kleiwindels zorgen ervoor dat afvalstoffen uit je vetlaag verwijderd worden. De windeltechniek activeert je lymfestelsel en pompt overtollig vocht en vuil weg. 

Deze behandeling zorgt er dus voor dat we al het vuil uit je vetlaag verwijderen en je huid dus strakker komt te staan! Verder lezen? Dat kan!

Activeer je vetverbranding met Hypoxi en geniet van snelle resultaten

Veel mensen krijgen hun vetverbranding niet op gang omdat hun lichaam geblokkeerd is. Je levert enorm veel inspanningen op gebied van beweging en/of voeding, maar je ziet geen resultaat. Je lichaam houdt alles vast. Enorm frustrerend en demotiverend. Hypoxi to the rescue! 🦸

Met deze zachte fietstraining gaan we de drainage van vet en vocht stimuleren. We gaan je lichaam dus deblokkeren. Dat doen we door de ruimte rond je buik, billen en benen vacuüm te zuigen. Zo stroomt je bloed en lymfe een pak krachtiger naar je probleemzones en verbrand je daar meer vet. 

Door in de Hypoxi rustig te fietsen met de vacuümtherapie, heb je binnen de maand al de eerste zichtbare resultaten binnen. Omdat deze behandeling maar 30 minuten duurt is het zelfs mogelijk om tussen je drukke agenda door te sporten! Lees hier alles over Hypoxi!

Een total body workout in 20 minuten met E-fit

e-fit body wave antwerpen

Via deze total body workout van 20 minuten sta jij weer helemaal scherp. Een instant adrenaline boost – high on endorfines! Een E-fit behandeling zorgt ervoor dat jij de wereld aankan. Door deze training wordt je zowel fysiek als mentaal sterker. 💪

Jouw spieren worden tijdens de E-fit training via EMS of electro musculaire stimulatie 48.000 keer geprikkeld!

Dat is 150 keer meer dan conventionele fitness en dit in slechts 20 minuten. 

Getrainde spieren zorgen voor een mooie aflijning van je lichaam en sterkere rug- en buikspieren. Deze behandeling is ideaal na een zwangerschap, tijdens een afslankproces, bij rug-en spierklachten en zorgt voor een verhoogd kracht- en uithoudingsvermogen.Heb je dus door een drukke agenda weinig tijd om te sporten? Voor een E-fit behandeling heb je maar 20 minuten nodig. Dat moet lukken, toch? 😺

Meer weten over de E-fit behandeling? Lees hier dan zeker verder!

Wil jij graag meer weten over de behandelingen van afslankcentrum Body Wave?

 

Leave a Reply