Skip to main content

Super
  LOVER
Super
  WIFE
Super
  MAN

Need a break?

Hoe leuk is het om jouw geliefde eens een rustmomentje cadeau te doen.

Meer Kado’s

Verdient jou geliefde een rustmoment… heeft hij/zij nood aan een break … OF geef je gewoon graag een me-time momentje kado aan die éné speciale persoon?

Wat heeft Body Wave te bieden voor Valentijn?

Valentijn komt er weer aan… Is jouw man/vrouw de liefste, de leukste en verdient hij/zij misschien wel eens iets speciaals? Wil je hem/haar eens lekker in de watten leggen? Dat kan uiteraard voor de volle 100% bij Body Wave. Maak zijn/haar dag extra speciaal met één van onze behandelingen als cadeau.

Verras je hem/haar misschien graag met het Lovers-arrangement? Da’s lekker genieten met z’n twee. Wie weet mag jij dan wel mee…

Ontdek alle leuke behandelingen hieronder!

Lovers-Massage-Arrangement

Volop genieten met z’n  tweetjes

Ontvangst met bubbles en een heerlijke sessie in de privé-infraroodsauna. Daarna leren jullie verschillende massagetechnieken aan en oefenen wederzijds op elkaar. Zo til je je eigen massage naar een hoger niveau.

Massage – 50 min. voor 1 persoon

Een mini-vakantie voor lichaam en geest

Laat je geliefde onderdompelen in een ware oase van rust bij Body Wave. Ontdek hoe het is om je hoofd even helemaal leeg te maken. Bovendien geniet je van de onverdeelde aandacht van koesterende handen tijdens deze overheerlijke massage.

Kies uit één van de vele verschillende wellness-massages die we aanbieden: zachte aromamassage, stevige Zweedse massage, heerlijke Chinese massage met extra aandacht voor hoofd, schouders en nek.

Eens jij je keuze hebt gemaakt, rest er nog maar één ding te doen en dat is genieten…

Gelaats-

verzorging

Zodat zij weer helemaal straalt

Wil jij dat je geliefde helemaal straalt van geluk? Geen nood. Met onze Babor verzorgingscrèmes volledig afgestemd op ieders huid zorgen wij voor een echte oppepper.

Daarbovenop krijgt je er nog een extra relaxerende gelaatsmassage.

Deze pure verwennerij kan je ook met z’n tweetjes beleven.

Discovery Massage Arrangement

Ontdek de wereld van puur genot

Verwen je geliefde met een combinatie van enkele van onze beste massagetechnieken, zoals: Chinese drukpuntmassage op schouders, nek, gelaat en hoofd, Aroma massage, Hot Stone massage van de rug én een stevige Zweedse massage voor benen.

Een verwennerij die ongetwijfeld iederen graag ontvangt.

Onze online geschenkbon 👉 makkelijk, snel en onmiddellijk in je mailbox. Handig toch!

bon 1 jaar geldig

Ik wil deze!