Skip to main content

Health Scan - Voor een leven in balans!

Herken jij dit:

• je hebt al ALLE diëten geprobeerd
• je hervalt steeds in oude gewoonten
• je bent dat jojo-effect meer dan beu
• je weet niet meer waar eerst te beginnen

Dan hebben wij voor jou de Health Scan.

Deze scan legt jouw voedingspatroon, sportgewoonten, mindsetblocks en motivatie bloot.
Confronterend? Misschien.
Doeltreffend? Absoluut!

Wij houden van efficiëntie. Jij leert jezelf alvast beter kennen. En wij ontdekken hoe we jou op de beste manier kunnen helpen. Is het met beweging, een voedingstraject of een specifieke behandeling? Is er geen match, dan zeggen we het ook gewoon eerlijk en sturen we je graag door.

De investering houden we laagdrempelig voor jou, met € 90 ontdek jij je sterktes en je valkuilen.
Stap je in één van onze trajecten? Dan krijg je die € 90 euro volledig terugbetaald.

Waar wacht je nog op?

Psst: Geniet momenteel van kortingen op onze combinatie FOOD & MOVE.

Ik schrijf me in - nu €30 ipv €90

Ken jij jezelf, weet je waaraan je wil werken en wens je graag meer informatie over één van onze trajecten, over e-fit of een andere behandeling? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij lichten met veel plezier de opties toe.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Health Scan

Iedereen is anders, zo focust de éne zich meer op sport, de ander op beweging. We analyseren je voedings- en bewegingspatroon, manier van denken i.v.m. motivatie, relatie met voeding, zelfzorg…
 Hierdoor krijg jij een duidelijk beeld waar jij momenteel staat.

Hoe gaan we te werk?

01

Reserveer jouw persoonlijke Health Scan

Vul de uitgebreide vragenlijst in die je na je reservatie toegestuurd krijgt. 

02

03

Tijdens de Health Scan
• bespreken we je resultaten van de vragenlijst
• professionele vet-vocht-spiermeting

We bespreken samen de resultaten. Zo zie jij zelf hoe je er momenteel voor staat.

04

05

Bij een match, bekijken we welk traject het best bij je past en krijg je de Health Scan terugbetaald.

Ja, ik reserveer mijn Health Scan - Nu tijdelijk € 30 ipv € 90

Om jouw persoonlijke Health Scan in te plannen bij onze diëtiste, maak je eenvoudig een login aan. Zo kan je rechtstreeks in de online agenda een afspraak maken en kunnen we jouw afspraak goed opvolgen.

WE HAVE GOT YOU COVERED

Zo werken we samen naar een blijvend resultaat.
Ja, we halen echt ALLES uit de kast zodat jij niet meer moet afrekenen met:
  • het gekende jojo-effect
  • jezelf uithongeren bij het zoveelste dieet
  • moodswings die je naar beneden halen
  • hongercravings die je emotioneel uit balans brengen
  • de zoveelste sportpoging waar je sneller mee stopt dan ermee begonnen was
  • je laag zelfbeeld waardoor je jezelf verstopt en niet voluit leeft.
DIT WIL IK - Nu tijdelijk € 30 ipv € 90
Om jouw persoonlijke Health Scan in te plannen bij onze diëtiste, maak je eenvoudig een login aan. Zo kan je rechtstreeks in de online agenda een afspraak inplannen en kunnen we jouw afspraak goed opvolgen.

WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Tanoë, de diëtiste, gaf me terug de kracht om voor mezelf te kiezen. Me overeten op buffetten tijdens vakantie doe ik niet meer, het hoeft ook niet meer omdat ik leerde om me niet meer schuldig te voelen als ik zondig. Ik voel me nu vrij in mijn keuzes: soms kies ik gezond, soms bewust ongezond en dat is helemaal ok.

Oriana A.ging er helemaal voor en heeft geen spijt

Met een bang hartje begon ik aan het traject. Ging ik dit wel kunnen? Toen de eerste keer mijn gewicht bleef hangen, raakte ik in paniek. Gelukkig dat ik toen volop steun kreeg van de diëtistes. Ik ben er nog niet maar heb alvast veel meer energie en geloof meer in mezelf.

Kelly V.durfde eerst de stap niet te zetten maar is nu zo tevreden

Wie zijn wij?

Tinneke, kinesiste en mindsetcoach

Ja, dit is mijn levenswerk en krijg bakken veel energie om jouw te begeleiden naar een energiek leven. Ik ben altijd zelf graag in beweging geweest. Via mijn kine studies heb ik m’n droom kunnen waarmaken om ook mensen in beweging te brengen, nu reeds 20 jaar al. Maar de grote shift is er gekomen wanneer ik de link heb ontdekt tussen een krachtige mindset en fysieke activiteit.

Zelf heb ik aan den lijve ondervonden dat in periodes van stilzitten, ook mijn gedachten blokkeerden.

Meer lezen

Door die donkere en zware periodes raakte ik moeilijk terug in beweging en zo zat ik al snel in een vicieuze cirkel. Door toch telkens terug te bewegen kreeg ik mentale veerkracht die ik vaak zelf niet voor mogelijk achtte. Dat wens ik iedereen toe én ligt in handbereik voor ieder van ons. De juiste beweging, aangepast aan jou noden en lichamelijke kunnen. Daar ga ik voor. Door mijn passie rond door persoonlijke ontwikkeling. De vele opleidingen en seminars gedurende mijn loopbaan hebben ervoor gezorgd dat ik bruis van energie als ik mensen in hun proces kan begeleiden naar meer zelfvertrouwen en zelfcompassie. De persoon die na een half jaar begeleiding voor mij staat is nooit meer dezelfde als diegene die bij mij de eerste dag binnenstapte. Dit doet me elke dag beseffen hoe dankbaar ik ben dat ik zoveel mensen mag begeleiden in hun proces. Daar gaat mijn hart sneller van slaan. Elke dag opnieuw.

diëtiste Body Wave Antwerpen Pimp Your Health afslankprogramma

Chiara, gediplomeerd diëtiste – ACT coach –
Emo-eten

Na jarenlang zelf te kampen met jojo-effecten was ik des te meer gemotiveerd om mensen te helpen met dezelfde problematiek als ik. Het is zo vermoeiend om dieet na dieet jezelf maandenlang uit te sloven en voedingsmiddelen voorgoed te bannen uit je eetpatroon. Dàt is gewoon niet de oplossing! Het is een vicieuze cirkel dat maar verder en verder blijft draaien. Kortom, je ontwikkeld een ongezonde relatie met voeding én met jezelf. Ik ben er om je te helpen en te verlossen van schuldgevoelens na het eten van iets ‘ongezond’. SAMEN zoeken wij naar een oplossing die weggelegd is voor JOU. Rekening houdend met jouw gewoontes, huidige levensstijl en streefdoelen. Bij mij is diëten ‘passé’ en gaan we voor de ultieme lange termijn oplossing: een nieuwe levensstijl met een goed evenwicht tussen gezonde voeding en minder voedzame keuzes. Ik vind het zo, zo waardevol om mensen na hun traject te zien openbloeien door nieuwe inzichten en vrijheid rond voeding. Heerlijk gewoon!

Body Wave diëtiste - kinesiste Chiara en Tinneke

Geloof ons maar, je zal stralend door het leven wandelen.
Weet je, je moet ons niet geloven.
Lees hieronder enkele getuigenissen van deelnemers aan dit traject.

Els Van der Putten

Ze twijfelde lang maar van zodra ze de knoop doorhakte wist ze dat ze de juiste beslissing had genomen.

Door een goeie focus gingen de kilo’s er vlot af. Ze activeerde terug haar loopvriendinnen én combineert dit met tweewekelijkse E-Fit sessies bij Body Wave. Verstoppen achter de camera hoeft niet meer want vanaf nu voelt zich zich zelfzekerder dan ooit.

Sarah Vermeersch

In between 2 jobs wilde Sara graag haar zwangerschapskilo’s wegwerken. Daarom kwam ze bij Body Wave aankloppen. Een one-stop shop waar ze zowel voedingadvies, beweging en afslankbehandelingen combineerde.

Het plan dat ze samen met de diëtiste ontwikkelde is haar op het lijf geschreven. Haar porties zijn aangepast en het is een ‘dieet’ dat ze makkelijk verder kan zetten voor zichzelf en haar gezin. Het sporten op de E-fit was voor haar de perfecte ondersteuning van haar traject.

Oriana Aerts

Oriana ging vooral zelf eerst via beweging aan de slag. De voeding ging ze zelf wel aanpakken, tenslotte had ze in het verleden nog al gedieet. Hoe meer ze probeerde, hoe moeilijker het werd.

Toen er een Summer Health Camp van 2 maanden aangeboden werd, twijfelde ze geen seconde. Wauw, wat een toffe zomer, vol energie en festivals. Ze verloor maar liefst 12 kilo en op vakantie met de rijkelijke buffetten maakte ze de klik. Dit is geen dieet maar een nieuwe manier van leven. Heerlijk om nu spontaner gezondere keuzes te maken. En ook af en toe te zondigen zonder schuldgevoel.

Ja, dat wil ik ook! Health Scan - Nu tijdelijk € 30 ipv € 90

Om jouw persoonlijke Health Scan in te plannen bij onze diëtiste, maak je eenvoudig een login aan. Zo kan je rechtstreeks in de online agenda een afspraak inplannen en kunnen we jouw afspraak goed opvolgen.