Skip to main content

Voor een stralende huid met onmiddellijk een frisse, jeugdige glow

NEW NEW NEW  bij Body Wave Antwerpen NEW NEW NEW 

De Aquaglo – Hydrafacial is een natuurlijke, niet-invasieve huidverjonging voor intense hydratatie en een stralende teint. Vermindert hyperpigmentatie, stimuleert celdeling en biedt diepe reiniging. Krachtige resultaten voor een frisse, glowy look zonder invasieve ingrepen.

Wat is Aquaglo?

AquaGlo Hydrafacial is een innovatieve gezichtsbehandeling die gebruik maakt van hydradermabrasie om de huid intensief
• te reinigen
• te exfoliëren
• te voeden
• te hydrateren
die zorgt voor een directe, jeugdige glow.

Het is een natuurlijke, niet-invasieve techniek die krachtige vacuümtechnologie en pulsatie combineert voor diepgaande resultaten en dit zonder ongemakken of hersteltijd.

AquaGlo verbetert de huidkwaliteit en stimuleert huidvernieuwing door het insluizen van o.a. hyaluronzuur, anti-oxidanten en peptides.

Deze Hydrafacial behandeling wordt aangepast aan jouw huid(probleem) en is geschikt voor man/vrouw en voor elk huidtype.

Voor wie is de Aquaglo?

De Aquaglo zorgt voor een stralende glow en zichtbaar jongere huid.
Ideaal bij:

onzuivere huiden (mee-eters – blackheads – acné…)
doffe huid & grauwe teint
vroegtijdige veroudering (fijne lijntjes, rimpeltjes…)
grove & verstopte poriën

hyperpigmentatie en UV schade

💫 Yes, give me that GLOW 💫

Reserveer jouw Aquaglo Hydra Facial bij Body Wave Antwerpen rechtstreeks in onze online agenda aan een voordelige lanceringsprijs* bij  één van onze huidexperten.

Aquaglo Classic - 40 min. - € 105 NU € 95*Aquaglo Deluxe - 55 min. - € 140 NU €125*

De 10 voordelen van een AQUAGLO HYDRA FACIAL

✓ Intense reiniging -> verwijdert vuil, talg en onzuiverheden.

Diepe exfoliatie -> verwijdert dode huidcellen en een ongelijkmatige, doffe teint.

Stimuleert celdeling -> bevordert de natuurlijke vernieuwing van huidcellen voor een jeugdige uitstraling.

Langdurige hydratatie -> voedt de huid met krachtige serums voor langdurige hydratatie.

Verhoogde doorbloeding & oxygenatie -> de zuurstoftoevoer en microcirculatie van de huid wordt gestimuleerd zodat collageen, elastine en hyaluron geactiveerd worden. HIerdoor krijgt jouw huid zijn frisse en stralende uitstraling terug.

Lymfedrainage -> overtollige toxines en vocht wordt afgevoerd waardoor je huid fris en fruitig straalt.

✓ Onmiddellijke zichtbare resultaten -> Na slechts één behandeling voelt je huid meteen zachter en zichtbaar verbeterd met een jeugdige glow en frisse look.

✓ Natuurlijk & niet-invasief ->  Geen naalden of pijnlijke procedures.

✓ Geschikt voor alle huidtypen -> zowel voor mannen als vrouwen. Veilig voor alle huidtypen, ook bij couperose en de zeer gevoelige huid.

✓ Geen hersteltijd – geen downtime -> want na de behandeling kun je direct je dagelijkse activiteiten hervatten zonder ongemakken. Ideaal tijdens alle seizoenen, inclusief de zomer.

Onmiddellijk een stralende huid met een onweerstaanbare glow

Hoe werkt de AquaGlo Hydrafacial?

Hydratatie gecombineerd met dermabrasie

De Aquaglo combineert een krachtige vacuümtechnologie met instelbare pulsaties voor hoogwaardige infusie.

Dit zorgt voor een diepe reiniging, exfoliatie en hydratatie. Daarnaast geeft het zuurstof en stimuleert het de microcirculatie in één enkele behandeling. Hierdoor is de Aquaglo uiterst geschikt bij de aanpak van mee-eters, acné en onzuivere huid.

Het effect op hyperpigmentatie, verstopte poriën en/of een ongelijkmatige huidskleur wordt na een behandeling al onmiddellijk zichtbaar.

Door de snellere huidvernieuwing heb je minder diepe rimpels en geeft het een jeugdige uitstraling.

Hoe ziet een Aquaglo behandeling bij Body Wave eruit?

AQUAGLO in 5 STAPPEN

STAP 1: stimuleren van de microcirculatie via een relaxerende vacuümmassage met acupresuur Dit om de vloeistoffen te mobiliseren, de huidconditie te herstellen, de teint te verbeteren en op te frissen.
STAP 2: intensief reinigende oplossing ingezet om de T-zone en extra onzuivere plekken op de huid nog dieper te reinigen.
STAP 3: diepe exfoliatie om de dode huidcellen te verwijderen en de celvernieuwing te stimuleren. Al dan niet gecombineerd met AHA chemische peelings afgestemd op jouw huidconditie
STAP 4: aanvoeren van een zachte, niet-abrasieve infusie van krachtige vloeibare oplossingen voor voeding, oxygenatie, verjonging en hydratatie van de huid.
• STAP 5: eventueel aangevuld met  het Crystal Fibre Mask & Cryo Chill Blue therapie voor de anti-bacteriële werking, de huid te kalmeren én om de veerkracht van de huid te verhogen. Voor een jeugdige, frisse uitstraling.

Onze Aquaglo – Hydrafacials

👉 Aan jou de keuze

Aquaglo Classic – 40 min. – € 105 -> NU SLECHTS €95*
De Hydra Facial vacuümmassage zorgt voor een diepe reiniging, grondige exfoliatie en intense hydratatie. Het geeft extra zuurstof aan de cellen en stimuleert de microcirculatie in één enkele behandeling.

Aquaglo Deluxe – 55 min. – € 140 -> NU SLECHTS €125*
Deze AquaGlo behandeling combineert het Crystal Fiber Mask met de Cryo Chill therapie. Dit zorgt voor een verzorgend, kalmerend en anti-bacteriële werking. De verkoelende werking is ideaal na een chemische peeling en geeft een verstrakkend effect op de mature huid. Je huid straalt, je poriën verkleinen en zijn diep gereinigd. Jij gaat naar huis met een zuivere huid met extra jeugdige glow.

Kuurbehandeling – 5 behandeling om de 1 à 2 weken voor langdurig resultaat.

*Lanceringsprijs tot 30 juni 2024
Aquaglo Classic - 40 min. - € 105 Nu € 95*Aquaglo Deluxe - 55 min. - € 140 NU € 125*

WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Ik heb hier maar 1 woord voor WAUW. De Aquaglo is wat mijn huid echt nodig had. De fijne lijntjes rond mijn ogen zijn al na 1 behandeling enorm verminderd. Mijn huid voelt zo zacht aan na de behandeling en ook de volgende dagen. De onzuiverheden rond mijn neus waren onmiddellijk verdwenen. Ik kom volgende maand terug.

Elke VDBFan van het eerste uur.

Jagoda legde me in de watten en gaf mijn gelaat terug een stralende gloed. Mijn doffe teint is opgehelderd en het trekkerige gevoel is verdwenen. De zachte pulsaties van de pen en het kalmerend masker achteraf gaf een fris gevoel. Ik ga ontspannen naar huis.

Isabelle DVHeldere teint en stralende gloed

Twijfel je welke Aquaglo – Hydrafacial behandeling het best bij je past. Stuur ons een mailtje met je hulpvraag of bel ons even. Ons Body Wave Beauty team helft je graag verder naar een stralende en frisse huid.

info@bodywave.be

03/239.81.51

Aquaglo Classic - 40 min. - € 105 NU € 95*Aquaglo Deluxe - 55 min. - € 140 NU € 125*

Q & A – Veelgestelde vragen

Wat is een AquaGlo hydrafacial behandeling?

• Een AquaGlo hydrafacial is een niet-invasieve behandeling die de huid reinigt, exfolieert, hydrateert en verjongt, resulterend in een stralende en gezonde teint.

Hoe werkt een AquaGlo hydrafacial?

• De behandeling gebruikt vacuümtechnologie om onzuiverheden te verwijderen, gevolgd door de infusie van serums die antioxidanten, hyaluronzuur en peptides bevatten om de huid te voeden en te hydrateren.

Wat zijn de voordelen van een AquaGlo hydrafacial?

• AquaGlo verbetert de huidstructuur, vermindert hyperpigmentatie, reinigt verstopte poriën, vermindert fijne lijntjes en zorgt voor een directe ‘glow’.

Is een AquaGlo hydrafacial geschikt voor mijn huidtype?

• Ja, de AquaGlo behandeling is geschikt voor alle huidtypen, inclusief gevoelige huiden en huiden met acne of verstopte poriën.

Hoe vaak moet ik een AquaGlo hydrafacial ondergaan?

• Wil je echt werken op huidverbetering kan het zijn dat je de eerste keren om de week of om de 2 weken langs komt. Dit kan onze huidexpert onmiddellijk bepalen na je eerste behandeling.
Om het optimale resultaat uiteindelijk te behouden wordt aangeraden om daarna elke 4 weken de Aquaglo Hydrafacial te herhalen.

Zijn er bijwerkingen van een AquaGlo hydrafacial?

• Nee, er zijn meestal geen bijwerkingen. Je kan onmiddellijk je dagelijkse activiteiten verder zetten na de behandeling. Sommige mensen kunnen een lichte roodheid ervaren die binnen een paar uur verdwijnt.

Wat kost een AquaGlo hydrafacial behandeling?

• De kosten variëren, maar een standaard behandeling bij Body Wave Antwerpen kost € 110 – 40 min. voor een classic verzorging gericht op de jonge huid. De Aquaglo Deluxe kost € 140 – 55 min en wordt aangeraden bij een mature huid.