Skip to main content

☀️SUMMER☀️

HEALTH CAMP

Een energieke zomer gebaseerd op 3 pijlers:

• FOOD – stressloze relatie met voeding
• MOVE – met voldoende beweging
• 
MIND – én een ijzersterke mindset 

Hierdoor voel jij je goed in je vel én bruis je van energie💥

Deze heilige drievuldigheid: ‘dààr zit ‘m net het GOUD!’.

Dit unieke traject wordt begeleid door ons paramedisch team
van diëtiste en kinesiste.

Wij zeggen volop ja tegen de zomer!
Jij ook?

✅ Ja, ik neem ook eens een me-time momentje voor mezelf. Tussen alle was en plas, de kids die nu constant in huis zijn… Moet kunnen!

 ✅ Ja, ik wil boordevol energie lekker genieten van eten en drinken.

✅ Ja, ik wil weekendjes weg naar zee plannen zonder bikini-stress

✅  Ja, ik wil mijn mooiste zomer outfits boven halen zonder dat onzekere gevoel voor de spiegel

✅  Ja, ik wil stralen op de vakantiefoto’s 2023 en niet steeds zelf als fotografe fungeren om mezelf te verstoppen achter de lens.

💪 Dit jaar maak jij mooie herinneringen voor het leven  ✨

WIJ LATEN JE DEZE ZOMER NIET IN DE KOU ❄️ STAAN !

SAMEN GEZOND DE ZOMER DOOR – FOOD

1:1 COACHING SESSIES

Chiara, onze diëtiste begeleid je heel de zomer lang.

☀️ Met haar no-nonsens aanpak geeft ze je makkelijke handvaten voor een evenwichtig voedingspatroon zonder het gevoel op dieet te zijn.

☀️ Met de mealprep gids tover jij in een handomdraai heel wat gezond én lekkers op tafel. Want ja, deze zomer geniet jij van het zonnetje ipv urenlang in de keuken te vertoeven.

☀️ Jij verorbert lekkere & makkelijke gerechtjes uit de receptenbundel die je ook nog eens energie geven.

☀️ Uiteraard smul jij af en toe eens, zonder schuldgevoel van een ‘fout’ dessertje of drink je mee van die heerlijke wijn die je vrienden meebrengen tijdens hun visite op jouw geweldige BBQ.

SAMEN GEZOND DE ZOMER DOOR – MOVE

KORTE SPORTSESSIES – ZOVEEL JE WIL

Met de korte en krachtige sportsessies behoud jij je conditie die je in de loop van het jaar reeds opbouwde. Of moet je nog in gang komen? Dan stelt, onze kinesiste Tinneke een persoonlijk plan op afgestemd op jouw doelen.

Kies je ideale zomer-sport

👉 Hypoxi : Vetverbranding én lymfedrainage
👉 E-Fit: Spierversteviging én conditie
Nog niet vertrouwd met de Hypoxi of E-Fit, no worries, dan testen we eerst welke het best bij je past.SAMEN GEZOND DE ZOMER DOOR – RELAX & DETOX

GRATIS UNIVERSAL CONTOUR WRAP

Bovenop al dat sporten en die gezonde voeding geniet jij van een heerlijk wellness-moment.

De Universal Contour Wrap is de snelste manier om je lichaam te bevrijden van toxische stoffen. We wikkelen je lichaam in warme, elastische windels met klei uit de Dode Zee. Deze behandeling verwijdert dode huidcellenreinigt de huidontgift uw lichaam en maakt de huid strakker– en het extra centimeterverlies is mooi meegenomen. Ideaal om je gezonde levensstijl te ondersteunen.

Tijdens deze ontspannende behandeling geniet jij van een relax moment, helemaal alleen voor jou. Net die me-time waar je soms zo naar verlangt.

Jij hoeft in september alvast niet te starten met het zoveelste dieet.

Jij bent goud waard en wij halen het beste uit jezelf de hele zomer lang.

We focussen ons op zowel voeding, beweging als een gezonde mindset. Als deze in balans zijn kan jij wel tegen een stootje. En als het dan eens tegenzit, herval jij niet in eindeloze frustraties, energietekort en dat eeuwige jojo-effect dat jou al langer achtervolgt.

Wil jij weten of dit traject iets voor jou is?

Boek dan een gratis gesprek en we kijken samen of er een match is. ⤵️

DIT WIL IK. IK BOEK MIJN GRATIS GESPREK.

WE HAVE GOT YOU COVERED

Ja, we halen echt ALLES uit de kast deze zomer:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

De diëtiste gaf me terug de kracht om voor mezelf te kiezen. Me overeten op buffetten tijdens vakantie is verleden tijd. Het hoeft ook niet meer omdat ik leerde om me niet meer schuldig te voelen als ik zondig. Ik voel me nu vrij in mijn keuzes: soms kies ik gezond, soms bewust ongezond en dat is helemaal ok.

Oriana A.ging er helemaal voor en heeft geen spijt

Met een bang hartje begon ik aan het traject. Ging ik dit wel kunnen? Toen de eerste keer mijn gewicht bleef hangen, raakte ik in paniek. Gelukkig dat ik toen volop steun kreeg van de diëtiste. Ik ben er nog niet maar heb alvast veel meer energie en geloof meer in mezelf.

Kelly V.durfde eerst de stap niet te zetten maar is nu zo tevreden
Ja, dat wil ik ook. Ik boek mijn gratis intake-gesprek

Geloof ons maar, je zal stralend door het leven wandelen.
Weet je, je moet ons niet geloven.
Lees hieronder enkele getuigenissen van deelnemers aan dit traject.

Ja, ik wil me top voelen deze zomer en maak een gratis afspraak

Els Van der Putten

Ze twijfelde lang maar van zodra ze de knoop doorhakte wist ze dat ze de juiste beslissing had genomen.

Door een goeie focus gingen de kilo’s er vlot af. Ze activeerde terug haar loopvriendinnen én combineert dit met tweewekelijkse E-Fit sessies bij Body Wave. Verstoppen achter de camera hoeft niet meer want vanaf nu voelt ze zich zelfzekerder dan ooit.

Sarah Vermeersch

In between 2 jobs wilde Sara graag haar zwangerschapskilo’s wegwerken. Daarom kwam ze bij Body Wave aankloppen. Een one-stop shop waar ze zowel voedingadvies, beweging en afslankbehandelingen combineerde.

Het plan dat ze samen met de diëtisten ontwikkelde is haar op het lijf geschreven. Haar porties zijn aangepast en het is een ‘dieet’ dat ze makkelijk verder kan zetten voor zichzelf en haar gezin. Het sporten op de E-fit was voor haar de perfecte ondersteuning van haar traject.

Oriana Aerts

Oriana ging vooral zelf eerst via beweging aan de slag. De voeding ging ze zelf wel aanpakken, tenslotte had ze in het verleden nog al gedieet. Hoe meer ze probeerde, hoe moeilijker het werd.

Toen er een Summer Health Camp van 2 maanden aangeboden werd, twijfelde ze geen seconde. Wauw, wat een toffe zomer, vol energie en festivals. Ze verloor maar liefst 12 kilo en op vakantie met de rijkelijke buffetten maakte ze de klik. Dit is geen dieet maar een nieuwe manier van leven. Heerlijk om nu spontaner gezondere keuzes te maken. En ook af en toe te zondigen zonder schuldgevoel.