Skip to main content

Voel je goed in je vel met Body Wave

Jou helpen met het ontwikkelen én behouden van een gezonde levensstijl, die helemaal past bij jouw. En dat op een stressloze manier in een ongedwongen sfeer. Dat is waar Body Wave Antwerpen voor gaat en staat.

Jouw lichaam en geest op 1 lijn krijgen zodat jij je terug goed voelt in je vel, bruist van energie en straalt van zelfvertrouwen! Dit is een proces dat tijd vraagt. Daarom geloven wij zo sterk in een stap voor stap aanpak, aangepast aan jouw ritme en rekening houdend met jouw noden. Zo ontwikkelden wij met ons team van kinesiste en diëtisten een gezondheidsprogramma: Pimp Your Health.

Want jij bent meer dan dat cijfertje op de weegschaal!

Omdat een duurzame, gezonde levensstijl verschilt van persoon tot persoon, starten we altijd met een  HEALTH Scan. Door deze gezondheidscheck krijg jij een duidelijk beeld waar jij nu momenteel staat.

Samen bekijken we welke aanpak de beste resultaten geeft en het meest aansluit bij jouw levensstijl. Is er een match met ons aanbod, heel fijn. Indien niet, dan sturen we je graag door naar iemand anders. Zo kan jij optimaal groeien naar de beste versie van jezelf.  

Jij staat er nooit alleen voor !

Health Scan

Jouw gezondheidsprofiel

Pimp Your Health

Jouw all-in gezondheidstraject

Jouw gezondheid to the next level

Maak afspraak