Skip to main content

Ampullen, ken jij ze al? Die kleine, glazen flesjes boordevol intensieve ingrediënten die jouw gelaat een boost geven.

Wat zijn ampullen?

Ampullen bevatten sterk geconcentreerde werkstoffen in kleine, individuele verpakkingen.

Ampullen van BABOR voor het gelaat

BABOR staat bekend om zijn ampullen, de krachtboosters voor je huid. Elke ampul bevat zeer geconcentreerde werkstoffen voor een andere huidbehoefte. Deze hebben een onmiddellijke effect op je huid. Of het nu gaat om een gladdere huid, een frisheidskick, een liftend effect of een zuivere huid.

De volledige inhoud van de ampulle gebruik je in één keer op. Dit heeft als voordeel dat er geen onnodige conserveringsstoffen worden aan toegevoegd. Het is gemaakt van glas en dus puur en hygiënisch.

Hoe gebruik je de ampullen?

Na het reinigen van het gezicht en voor het aanbrengen van de verzorgende crème, wordt de zeer geconcentreerde werkstoffluid (2 ml in totaal) door de huid opgenomen. Deze krachtbooster is een snelle mooimaker.

Doe de inhoud van de ampullen in je handpalm, breng het onmiddellijk aan op het gelaat en met pompende, opwaartse bewegingen sluis je het in. Vergeet ook je hals en decolleté niet.

Gebruik je de ampullen ‘s morgens of ‘s avonds?

Over het algemeen kan een ampul ‘s ochtends en ‘s avonds worden gebruikt. Ampullen met een onmiddellijke werking, zoals de Lift Express en de Glow, kunnen het beste ‘s ochtends aanbrengen. Andere ampullen, die bedoeld zijn om de huid te ondersteunen tijdens het nachtelijke regeneratieproces, gebruik je ‘s avonds. Dan heeft de huid voldoende tijd om alle werkzame stoffen in zich op te nemen. Zo bereik je het gewenste resultaat.

De ampul - 2 ml pure power voor de huid.

Minimale inspanning - Maximaal resultaat !

Hoe vaak gebruik je die krachtboosters?

Of je nu op zoek bent naar een frisheidskick voor onderweg of een langdurige mooimaker. Ze kunnen snel een keer tussendoor worden gebruikt of voor een langere tijd als kuur. Alle ampullen van BABOR zijn als wekelijkse kuur verkrijgbaar in een speciale box van 7. Om zichtbare effecten te bereiken, gebruik je ze zeven dagen achter elkaar. Je kan ook in kuren werken.

Bij acné of onzuiverheden kan je 1 à 2 weken de Active Purifying ampullen gebruiken. Deze bevatten o.a. Tea Tree Oil die een zeer antiseptische werking heeft. Daarna kan je overschakelen naar de Algae ampullen.

Of opbouwen met een week: Hydra Ampullen, met de Multi Vitamine Ampullen ondersteun je de huidbarrière en afsluiten met een liftende kuur van een week.

Weet je zelf niet wat het beste is voor jouw huid op dit moment. Vul dan de huidanalyse vragenlijst in. Wij contacteren je spoedig en staan je bij met online huidadvies.

Gratis huidadvies

Welke ampullen bestaan er?

Er bestaan veel verschillende ampullen met verschillende werkstoffen, afgestemd op de meest verschillende huidbehoeften, zoals ampullen met vitamines, collageen of hyaluronzuur. De ampullen zijn onderverdeeld in 4 categorieën, waardoor je gemakkelijker de juiste ampul voor uw huidbehoefte vindt: Lift en Firm – Hydration – Repair – SOS.

Wist je dat…

De glazen ampul is gemaakt uit één stuk. Het vullen van ampullen hoort bij BABOR tot de dagelijkse gang van zaken. Er gaan per minuut 30 glazen ampullen over de lopende band (dat komt overeen met 40 miljoen ampullen per jaar). Deze worden met sterk geconcentreerde werkstoffen gevuld en weer aan elkaar gelast.

Body Wave wil jou doen schitteren tijdens de feesten. Ontvang daarom gratis een Babor Glow Ampulle bij jou in de bus!

Ja, ik wil ook stralen💫 Stuur me een gratis Glow Ampulle op.

Happy Holidays,

Tinneke & Team Body Wave

Leave a Reply