Skip to main content

Ampoules, ken jij ze al? Die kleine, glazen flesjes boordevol intensieve ingrediënten die jouw gelaat een boost geven.

Wat zijn ampoules?

Ampoules bevatten sterk geconcentreerde werkstoffen in kleine, individuele verpakkingen.

Ampoules van BABOR voor het gelaat

BABOR staat bekend om zijn ampoules, de krachtboosters voor je huid. Elke ampul bevat zeer geconcentreerde werkstoffen voor een andere huidbehoefte. Deze hebben een onmiddellijke effect op je huid. Of het nu gaat om een gladdere huid, een frisheidskick, een liftend effect, een zuivere huid…

De volledige inhoud van de ampoule gebruik je in één keer op. Dit heeft als voordeel dat er geen onnodige conserveringsstoffen worden aan toegevoegd. Het is gemaakt van glas en dus puur en hygiënisch.

Hoe gebruik je de ampoules?

Na het reinigen van het gezicht en voor het aanbrengen van de verzorgende crème, wordt de zeer geconcentreerde werkstoffluid (2 ml in totaal) door de huid opgenomen. Deze krachtbooster is een snelle mooimaker.

Doe de inhoud van de ampoule in je handpalm, breng het onmiddellijk aan op het gelaat en met pompende, opwaartse bewegingen sluis je het in. Vergeet ook je hals en decolleté niet.

Gebruik je de ampoules ‘s morgens of ‘s avonds?

Over het algemeen kan een ampoule ‘s ochtends en ‘s avonds worden gebruikt. Ampoules met een onmiddellijke werking, zoals de Lift Express en de Perfect Glow, kunnen het beste ‘s ochtends aangebracht worden. Andere ampoules, die bedoeld zijn om de huid te ondersteunen tijdens het nachtelijke regeneratieproces, gebruik je dan ‘s avonds. Dan heeft de huid voldoende tijd om alle werkzame stoffen in zich op te nemen. Zo bereik jij het gewenste resultaat.

De ampoule - 2 ml pure power voor de huid.

Minimale inspanning - Maximaal resultaat !

Hoe vaak gebruik je die krachtboosters?

Of je nu op zoek bent naar een frisheidskick voor onderweg of een langdurige mooimaker. Ze kunnen snel een keer tussendoor worden gebruikt of voor een langere tijd als kuur. Alle ampoules van BABOR zijn als wekelijkse kuur verkrijgbaar in een speciale box van 7. Om zichtbare effecten te bereiken, gebruik je ze zeven dagen achter elkaar. Je kan ook in kuren werken.

Bij acné of onzuiverheden kan je 1 à 2 weken de Active Purifying ampoule gebruiken. Deze bevatten o.a. Tea Tree Oil die een zeer antiseptische werking heeft. Daarna kan je overschakelen naar de Algae ampullen.

Of opbouwen met een week: Hydra ampoule, met de Multi Vitamine ampoule ondersteun je de huidbarrière en afsluiten met een liftende kuur van een week.

Weet je zelf niet wat het beste is voor jouw huid op dit moment. Tijdens een gelaatsverzorging zal onze schoonheidsspecialiste je vertellen wat jouw huid nu het meest nodig heeft. Of je kan kiezen voor een huidanalyse. Daarbij kijken we met de dermavisualiser naar je huid. Deze 80 voudige loupe brengt in kaart hoe je huid er momenteel voorstaat. Zo verzorg jij je huid thuis als nooit tevoren.

Yes, ik reserveer mijn huidanalyse aan promoprijs € 30 ipv € 49

Welke ampoules bestaan er?

Er bestaan veel verschillende ampoules met verschillende werkstoffen, afgestemd op de meest verschillende huidbehoeften, zoals ampoules met vitamines, collageen of hyaluronzuur. De ampoules zijn onderverdeeld in 4 categorieën, waardoor je gemakkelijker de juiste ampul voor jouw huidbehoefte vindt: Lift en Firm – Hydration – Repair – SOS.

Wist je dat…

De glazen ampoule is gemaakt uit één stuk. Het vullen van ampoules hoort bij BABOR tot de dagelijkse gang van zaken. Er gaan per minuut 30 glazen ampoules over de lopende band (dat komt overeen met 40 miljoen ampullen per jaar). Deze worden met sterk geconcentreerde werkstoffen gevuld en weer aan elkaar gelast om dan verstuurd te worden over heel de wereld.

Let’s all glow togheter,

Tinneke & Team Body Wave

Leave a Reply