Skip to main content

WIL JIJ JE OOK WEER BETER IN JE VEL VOELEN?

Doeltreffend afslanken met gediplomeerd diëtiste

Heb jij al verschillende diëten geprobeerd met weinig resultaat en veel frustratie? Dan gaan wij graag aan de slag met jou.

 Zo pakken wij het aan bij Body Wave Antwerpen

• op een gezonde en duurzame manier
• zonder crashdiëten –  geen quick fix ver weg van het  jojo effect

Via wetenschappelijk onderbouwde consultaties gaan we samen met jou aan de slag met een doeltreffend stappenplan dat is afgestemd op jouw manier van leven.

Verwacht geen voorgekauwd dieetschema; wel gaan we stap voor stap met jouw aan de slag
• bijsturen van niet helpende gewoontes
• bewustworden van geconditioneerd gedrag
• 
afstemmen van een plan dat past bij jouw levensstijl

Zo creëer jij een stressloze relatie met voeding, jezelf en je lichaam en jezelf.

Afslanken
Iedereen is uniek…
… en heeft specifieke noden en verlangens. Er zijn zoveel verschillende manieren om af te vallen. Daarom vertrekken we altijd vanuit jouw behoeften en gaan we zo samen stap voor stap op weg via de manier die het beste bij jouw past. We houden rekening met je leefwijze, je sociale leven en je wensen om zo je doel te bereiken.
Tijdens de begeleiding reiken we niet alleen puur voedingsadvies aan in de vorm van eetschema’s, inspirerende recepten, productenlijsten… We gebruiken ook de tools en technieken van coaching en contextuele gedragstherapie (ACT).
Zo komen we tot een duurzame gedragsverandering. Hierdoor ga jij stressloos en intuïtief om met voeding én liefdevol met jezelf.

WIE ZIJN WIJ?

diëtiste Body Wave Antwerpen Pimp Your Health afslankprogramma

Chiara, diëtiste en emo-eten expert

Na jarenlang zelf te kampen met jojo-effecten was ik des te meer gemotiveerd om mensen te helpen met dezelfde problematiek als ik. Het is zo vermoeiend om dieet na dieet jezelf maandenlang uit te sloven en voedingsmiddelen voorgoed te bannen uit je eetpatroon. Dàt is gewoon niet de oplossing! Het is een vicieuze cirkel …

Meer lezen

… die maar verder en verder blijft draaien.
Kortom, je ontwikkeld een ongezonde relatie met voeding én met jezelf.

Ik ben er om je te helpen en te verlossen van schuldgevoelens na het eten van iets ‘ongezond’. SAMEN zoeken wij naar een oplossing die weggelegd is voor JOU. Rekening houdend met jouw gewoontes, huidige levensstijl en streefdoelen.
Bij mij is diëten ‘passé’ en gaan we voor de ultieme lange termijn oplossing: een nieuwe levensstijl met een goed evenwicht tussen gezonde en minder gezonde voeding. Ik vind het zo, zo waardevol om mensen tijdens hun traject te zien openbloeien door nieuwe inzichten, vrijheid rond voeding en een gelukkiger leven. Heerlijk gewoon!

Tinneke, kinesiste – body & mindcoach

Via mijn kine studies heb ik m’n droom kunnen waarmaken om ook mensen in beweging te brengen, nu reeds 20 jaar al. Maar de grote shift is er gekomen wanneer ik de link heb ontdekt tussen een krachtige mindset en fysieke activiteit. Zelf heb ik aan den lijve ondervonden dat in periodes van stilzitten, ook mijn gedachten blokkeerden.

Meer lezen

Door die donkere en zware periodes raakte ik moeilijk terug in beweging en zo zat ik al snel in een vicieuze cirkel. Door toch telkens terug te bewegen kreeg ik mentale veerkracht die ik vaak zelf niet voor mogelijk achtte. Dat wens ik iedereen toe. De juiste beweging, aangepast aan jou noden en lichamelijke kunnen. Daar ga ik voor. Ook ben ik gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling. De vele opleidingen, boeken, seminars… hebben ervoor gezorgd dat ik bruis van energie als ik mensen in hun proces kan begeleiden naar meer zelfvertrouwen en zelfcompassie. De persoon die na een traject voor mij staat is nooit meer dezelfde als diegene die bij mij de eerste dag binnenstapte. Ja, dit is mijn levenswerk en krijg bakken veel energie om jouw te begeleiden naar een energiek leven. Dit doet me elke dag beseffen hoe dankbaar ik ben dat ik zoveel mensen mag begeleiden in hun proces. Daar gaat mijn hart sneller van slaan. Elke dag opnieuw.

HOE GAAN WE TE WERK?

Persoonlijke begeleiding door onze diëtiste

Chiara, onze diëtiste ondersteunt je gedurende jouw traject. Naast het dagelijkse begeleiden van cliënten investeert ze veel tijd aan bijscholingen en opleidingen. Daarom is zij de professional die voor elk persoon een uniek plan samenstelt dat werkt en waar hij/zij zich goed bij voelt.

Ze luistert naar jouw noden en gaat met jou hiermee concreet aan de slag. Met de praktische adviezen en de extra tips & tricks behaal jij samen met haar de doelen waar je nu alleen nog maar van droomt!

Eerste consult (50 min.) – € 65

Bij ons eerste kennismakingsgesprek neem ik ruim de tijd om jou beter te leren kennen. Tijdens dit uur verzamelen we de noodzakelijke gegevens zoals je eet- en leefpatroon, gezinssituatie, medicatie en medische achtergrond, gewichtsverloop, dieetgeschiedenis, lichaamssamenstelling, motivatie en verwachtingen e.d. 

Zo krijg ik een duidelijk beeld van jouw noden, mogelijkheden en wensen. 

Afhankelijk van de doelstelling doen we een BIVA-meting, om jouw lichaamssamenstelling te bekijken, indien je dit wenst.
Aan het einde van het eerste consult krijg je ook al één of meerdere concrete acties mee om van start te gaan. 

Tweede consult (50 min.) – € 65

Tijdens het tweede consult voorzien we een uur en krijgen we stap voor stap inzicht in jou gewoonten, patronen en moeilijkheden. We brengen alls in kaart zodat we jouw hulpvraag duidelijk krijgen. 

✓ Heb je vooral nood aan een gestructureerd voedingsplan?
✓ Herval je telkens waardoor je steeds in een jojo terecht komt?
Worstel je met emo-eten en zitten er diepere mechanismen waardoor jij (on)bewust naar voeding grijpt? …

Opvolgconsulten (20 – 30 min.) – € 42/€45

Tijdens de opvolgconsultaties bekijken we:
✓ Waar jij op vastloopt?
✓ Welke triggers jou aanzetten tot zondigen en niet-helpend gedrag?
✓ Welke obstakels jij tegenkomt en hoe ging je hiermee kan omgaan?
✓ Wat jouw ‘fails’ zijn? Uiteraard vieren we ook jouw successen zijn?
✓ …

Kortom, we zijn samen onderweg. Op jouw ritme zetten we een groeiproces in gang zodat jij je terug goed voelt in je vel.

Je ontwikkelt gaandeweg een levensstijl die helemaal past bij jou.

Body Wave diëtiste - kinesiste Chiara en Tinneke

Geloof ons maar, je zal stralend door het leven wandelen.
Weet je, je moet ons niet geloven.
Lees hieronder enkele getuigenissen van klanten.

Els Van der Putten

Ze twijfelde lang maar van zodra ze de knoop doorhakte wist ze dat ze de juiste beslissing had genomen.

Door een goeie focus gingen de kilo’s er vlot af. Ze activeerde terug haar loopvriendinnen én combineert dit met tweewekelijkse E-Fit sessies bij Body Wave. Verstoppen achter de camera hoeft niet meer want vanaf nu voelt ze zich zelfzekerder dan ooit.

Sarah Vermeersch

In between 2 jobs wilde Sara graag haar zwangerschapskilo’s wegwerken. Daarom kwam ze bij Body Wave aankloppen. Een one-stop shop waar ze zowel voedingadvies, beweging en afslankbehandelingen combineerde.

Het plan dat ze samen met de diëtisten ontwikkelde is haar op het lijf geschreven. Haar porties zijn aangepast en het is een ‘dieet’ dat ze makkelijk verder kan zetten voor zichzelf en haar gezin. Het sporten op de E-fit was voor haar de perfecte ondersteuning van haar traject.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wil jij meer info over één van onze trajecten, bewegingsmogelijkheden of een andere behandeling?
Neem dan vrijblijvend contact op.

WE HAVE GOT YOU COVERED

Oriana Aerts

Oriana ging vooral zelf eerst via beweging aan de slag. De voeding ging ze zelf wel aanpakken, tenslotte had ze in het verleden nog al gedieet. Hoe meer ze probeerde, hoe moeilijker het werd.

Toen er een Summer Health Camp van 2 maanden aangeboden werd, twijfelde ze geen seconde. Wauw, wat een toffe zomer, vol energie en festivals. Ze verloor maar liefst 12 kilo en op vakantie met de rijkelijke buffetten maakte ze de klik. Dit is geen dieet maar een nieuwe manier van leven. Heerlijk om nu spontaner gezondere keuzes te maken. En ook af en toe te zondigen zonder schuldgevoel.