Skip to main content

Super

DAD
Super

MAN
Super

HERO

Need a break?

Vader zijn is leuk – maar af en toe een rustmomentje zou welkom zijn, toch?

Meer kado’s

Nood aan een rustmoment… Nood aan een break … Omdat vaders stuk voor stuk speciaal zijn…

Wat heeft

Body Wave

te bieden

voor vaderdag?

Vaderdag komt er weer aan… Is jouw man/papa de liefste, de leukste en verdient hij misschien wel eens iets speciaals? Wil je hem eens lekker in de watten leggen? Dat kan uiteraard voor de volle 100% bij Body Wave. Maak zijn dag extra speciaal met één van onze behandelingen als cadeau.

Verras je hem graag met een duo-arrangement? Ook dan kan je bij ons terecht. Wie weet mag jij dan wel mee …

Ontdek alle leuke behandelingen hieronder!

Lovers-Massage-Arrangement

Volop genieten met z’n  tweetjes

Ontvangst met bubbles en een heerlijke sessie in de privé-infraroodsauna. Daarna leren jullie verschillende massagetechnieken aan en oefenen wederzijds op elkaar. Zo til je je eigen massage naar een hoger niveau.

Duo-massage

Een mini-vakantie voor lichaam en geest

Kom samen met je man even volledig tot rust. Laat jezelf onderdompelen in een ware oase van rust bij Body Wave. Ontdek hoe het is om je hoofd even helemaal leeg te maken. Bovendien geniet je van de onverdeelde aandacht van koesterende handen tijdens deze overheerlijke massage.

Kies uit één van de vele verschillende wellness-massages die we aanbieden: zachte aroma massage, stevige Zweedse massage, heerlijke Chinese massage… Eens je je keuze hebt gemaakt, rest er nog maar één ding om te doen en dat is genieten…

Gelaatsverzorging

Zodat hij weer helemaal straalt

Wil je dat je man/papa helemaal straalt van geluk? Dat zal hij zeker doen na onze gelaatsbehandeling waar we hem onder handen nemen met onze Babor verzorgingscrèmes volledig afgestemd op zijn noden.

Daarbovenop krijgt hij nog een extra relaxerende gelaatsmassage.

Discovery Massage Arrangement

Ontdek samen de wereld van puur genot

Verwen je man/papa met een combinatie van enkele van onze beste massagetechnieken, zoals: Chinese drukpuntmassage op schouders, nek, gelaat en hoofd, Aroma massage, Hot Stone massage van de rug én een stevige Zweedse massage voor benen.

Een verwennerij die ongetwijfeld elke man graag ontvangt.

Onze online geschenkbon 👉 makkelijk, snel en onmiddellijk in je mailbox. Handig toch!

Ik wil deze!