Skip to main content
Spiermassages

Met stevige tot krachtige druk wordt er op blokkades, spierknopen en verzuring gewerkt. Onze  spiermassages versterken de bloed-, lymfe- en energiestromen in het lichaam.

Bij de eerste massagesessie bekijkt onze massagetherapeute waar de problemen zich bevinden en hoe ze ontstaan zijn. Vaak combineert ze verschillende massagetechnieken.

Om tot het beste resultaat te komen, stelt ze dan samen met jou een behandelplan op.

Spiermassages

SPORTMASSAGE

Bij deze massage werk ik op stijve spieren. Deze worden soepel gemaakt en de pijn verlicht. Masseren voor het sporten verlaagt de kans op blessures, verhoogt het uithoudingsvermogen tijdens het sporten en zorgt voor een beter herstel erna.

DEEP TISSUE MASSAGE

Via diepe manuele druk werk ik intens op triggerpoints. Dit zijn spierknopen die op een andere plek pijn veroorzaken (uitstralingspijn). Hierdoor worden zowel individuele spieren als de fasciae vrijgemaakt. Het creëert een toestand van comfort, balans en diepe ontspanning.

CUPPING

Verzuring zet zich in het lichaam vaak vast in pijnlijke spierknopen. Ik zet cuppings bovenop en rondom de pijnlijke spier. Dit versterkt intensief de bloed-, lymfe- en energiestromen zowel t.h.v de huid als het bindweefsel.

Spiermassages: Relax through tension release

20 min. Therapeutic massage €45
40 min. Therapeutic massage €65
50 min. Therapeutic massage €85
70 min. Therapeutic massage €105
Vraag naar onze abonnementen