EXPERIENCE NIGHTS

Tijdens de gratis workshops op onze Experience Nights op
dinsdag 8 maart (volzet) en donderdag 10 maart zorgen wij ervoor dat jij jezelf op de eerste plaats zet. Zowel bij Body Wave als bij je thuis. Na enkele hands-on workshops ga jij naar huis met onze Body Wave Experience Box vol concrete tips en goodies zodat jij meteen aan de slag kan.

En wie weet, win jij wel 1 van de 3 golden tickets.

Schrijf je nu in

 

Hoe gaat de Experience Night in zijn werk?

We zijn doorlopend geopend tussen 18 u en 21 u. Onze specialistes staan klaar om, naast de workshops, ook uitleg te geven bij de mogelijkheden en behandelingen van team Body Wave. Deze avond koop jij je favoriete behandeling en producten aan een mooie korting.
Body Wave opendeurdag

EXPERIENCE NIGHT

Gratis workshops

Jouw dagelijkse verzorging in 5 minuten — 18 u of 19 u 30
Een gelaatsverzorging bij je thuis? Daar wil je vaak niet aan beginnen. Wij stellen met het Body Wave Team een verzorging en routine op zodat jij langdurig voor jezelf en je gelaat blijft zorgen.

Boost your mind – Level up your energie – 19 u of 20 u 30
Samen met Tinneke ga je aan de slag om je mindset een flinke boost te geven. Zo creëer jij een stressvrij en gebalanceerd leven met boordevol energie. Dat wil toch iedereen?!

Verpakkingen lezen — 18 u 30 of 20 u
Wat eten we nu eigenlijk? Chiara, onze diëtiste leert je verpakkingen lezen. Neem je kennis in eigen handen. Zo leer jij bewuste en voedzame keuzes maken in de supermarkt! Weg met die keuzestress.

Jouw veiligheid is belangrijk voor ons.
Daarom ontvangen we je met een glimlach, maar beperken we het graag tot 30 personen. Schrijf je dus snel in!

BABOR DERMA DAYS

Ontdek de Babor huidscan + gelaatsverzorging

EXPERIENCE KORTINGEN

Ontdek alle exclusieve promoties