Skip to main content

Body Wave in the picture

Body Wave verschijnt regelmatig in de media.Ā  Hieronder vindt u alvast enkele impressies

Ook Citta Magazine ontdekt Body Wave

Citta, het eigentijdse stadsmagazine van Gazet Van Antwerpen, ontdekte onlangs Body Wave, deed de test en keerde tevreden terug ...

Bekijk

juli '15: Bij de gelaatsdokter

Delphine Stefens bezocht in juli Body Wave en maakte kennis met de nieuwe dokter Babor Detox behandeling. Lees haar verhaal dat je in Knack Weekend Magazine van 29 juli terugvond.

Bekijk

Promoties Augustus - September 2019

Bekijk onze promoties en speciale aanbiedingen voor augustus en september.

Bekijk

mei '14: Afslankreportage ATV

Body Wave Antwerpen, gekend als gerenomeerd wellness en beautycentrum in Antwerpen, legt nu meer dan ooit de focus op afslank therapieĆ«n, steeds onder begeleiding van een ervaren diĆ«tiste. Het succesvol proteĆÆnedieet Kyalin kan hierbij een rol spelen. in combinatie met de E-fit, Hypoxi of EndermologieĀ® / Lipomassageā„¢ is succes gegarandeerd! Body Wave werkt enkel met gediplomeerde kinesiten, diĆ«tisen & schoonheidsspecialisten, die permanent worden bijgeschoold.

Bekijk

Nieuwsblad Magazine

VIn het Nieuwsblad Magazine van zaterdag 10 november gaf Andrea Croonenberghs haar favoriete adresjes prijs. We waren dan ook opgetogen dat Andrea Body Wave Antwerpen verkiest om helemaal te relaxen en te genieten van "de gouden handen van onze masseuses".

Bekijk

ATV reportage met Zoƫ Van Gastel

Eind januari 2013 was Zoƫ Van Gastel op bezoek bij Body Wave, tijdens een reportage voor het programma Hotspot. Zoƫ maakte kennis met het centrum en de verschillende behandel- en afslanktechnieken. Tinneke De Vos geeft tekst en uitleg over KYALIN, de Universal Contour Wrap, de Hypoxi vacufiets, de Lippomassage en tot slot de microdermabrasie. (de wedstrijd achteraan de reportage is ondertusssen afgelopen)

Bekijk

CafƩ Corsari - Andrea Croonenberghs

Wat maakt jou gelukkig? Wat is dat kleine, alledaagse gebaar waar je het warm van krijgt?
Voor Andrea Croonenberghs is dat alvast een zalige massage gegeven door "de gouden handen" van Body Wave Antwerpen... Ook zin in zo'n verwenmoment?

Bekijk

Body Wave in 30 sec

Via deze TV spot krijg je op 30 sec een duidelijk beeld van enkele mogelijkheden
van het centrum. De focus ligt op Afslanken, Beauty en Wellness ... Veel plezier!

Bekijk

Genieten mei 2012

Met de titel "Tinneke De Vos coacht je slank" stond Body Wave in mei 2012 met 4 pagina's in het magazine Genieten. Het magazine dat je elke maand het beste uit de wereld biedt!

Bekijk

Gault&Millau gids Antwerpen 2012 / 2013

Ook Body Wave is genomineerd als "favoriet wellnesscentrum" in Antwerpen.
Dank aan de gereputeerde "Gault&Millau" stadsgids Antwerpen!

Bekijk

Een kijkje achter de schermen...

Onlangs was New Impact te gast en maakte een mooie bedrijfsfilm. U krijgt als het ware een kijkje achter de schermen. Maak kennis met enkele behandelingen zoals de Hot Stone massage, de Universal Contour Wrap (detox - centimeterverlies), Hypoxi vacufiets, een duo-arrangement en EndermologieĀ® (Lipomassageā„¢) voor cellulite bestrijding.

Bekijk

Weekendje weg in Antwerpen op Vijf TV

Begin december was VIJF op bezoek bij Body Wave, voor het programma "weekendje weg in Antwerpen"

Bekijk

Bekijk onze promoties voor augustus & september

Bekijk promoties