Bij Body Wave bieden we een plaats waar afslanken, beweging en ontspanning elkaar vinden.

Onze grootste troef? Body Wave is jouw individueel walhalla waar we kijken naar ieders persoonlijke noden. Wij bieden jou een plaats om te ontsnappen aan deze wereld vol ruis en de mogelijkheid te focussen op jezelf.

Benieuwd wat Body Wave voor jou kan betekenen? Ontdek hier onze verschillende peilers.

INSPANNING & AFSLANKEN

Voor een optimale gezondheid geloven we bij Body heel sterk in de combinatie van voeding – beweging – relaxatie. Niet alleen om jouw ideale gewicht te bereiken en te behouden, maar ook tijdens een zwangerschap, spijsverteringsprobleem of bepaalde sport-specifieke-training kan je bij ons terecht.

Hou jij niet van fitness?
Heb je geen tijd om te sporten?
Ben je een emo-eter?

We gaan op zoek naar een traject dat jij kan volhouden en met plezier volgt. Hierdoor wordt elk traject een individuele samenwerking met een op maat gemaakte oplossing.
Resultaat: je krijgt er tonnen energie van!

Bij Body Wave hebben we een ruim aanbod dat voeding en beweging combineert. Daarnaast bieden we nog een aantal behandelingen die focussen op het ontgiften van jouw lichaam en vetlaag.

Kortom, bij Body Wave kom je mentaal en fysiek tot rust. Je immuniteit stijgt, je straalt van zelfvertrouwen  en je boost van energie!

ONTSPANNING

Body Wave zien wij als het toevluchtsoord van het dagelijkse leven. Hier kom je tot rust. We bieden jou een ruim aanbod aan massages en arrangementen  en gelaatsverzorgingen om het maximum uit jouw me-time moment te halen.

Kom je graag samen met je partner, vriendin, moeder of dochter genieten van een momentje voor jullie twee. Wil je een dagje ontspannen? Leer massagetechnieken zodat je ook thuis kan genieten. Of toch liever helemaal zen. Dat kan dankzij onze infraroodsauna in combinatie met een heerlijke massage. Benieuwd naar ons verwen aanbod ?